FOTO Sorana Cârstea a schimbat tactica în conflictul cu australienii! De ce a ajuns să sărute aspiratorul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorana

Printre cei mai nemulţumiţi 72 de sportivi care trebuie să îndure carantina dură de la Melbourne este şi românca în vârstă de 30 de ani.

După ce şi-a vărsat năduful pe organizatori încă din primele zile în care a fost plasată în izolare totală, odată cu trecerea timpului, Sorana pare să îşi schimbe modalitatea prin care îşi exprimă supărarea.  

În urmă cu câteva zile, românca s-a filmat exersând loviturile în camera de hotel, pentru ca duminică să îi ironizeze pe organizatori, declarând că este foarte fericită pentru că a primit, în cele din urmă, un aspirator.

„Departamentul de sănătate a aprobat, în sfârşit, cererea noastră pentru un aspirator. Nu am mai fost aşa fericită în viaţa mea. Ziua 9 de detenţie va fi cea mai bună de până acum”, a fost comentariul fotografie postate de sportivă pe contul personal de Instagram. 

Sorana, locul 72 WTA,  a avut ghinionul să ajungă în Australia cu unul dintre avioanele care au avut la bord persoane confirmate cu noul coronavirus, fiind astfel obligată să suporte o carantină totală, care nu îi permite să iasă din camera de hotel. 

Imagine indisponibilă
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite