FOTO Suporter surpriză pentru Simona Halep la Miami. Un cunoscut cântăreţ român a venit să o încurajeze peste Ocean

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep a avut parte de o surpriză plăcută înaintea debutului la turneului Premier Mandatory, care se desfăşoară la Miami.

După ultimul antrenament pe care l-a desfăşurat îniante să joace contra franţuzoaicei Oceane Dodin, Halep s-a întâlnit cu Smiley. Simpaticul cântăreţ se află în vacanţă în SUA şi a venit să o încurajeze pe Simona la primul ei meci la Miami.

Smiley şi Simona au o relaţie de prietenie, deşi presa a speculat acum câţiva ani că între ei ar fi fost mai mult decât atât. Nu este pentru prima dată când Smiley vine la meciurile Simonei, dar nu este nici singura vedetă din România care face acest lucru.

"În primul set am fost un pic încordat. Mi s-a părut că în primul set a fost aşa, doar să vadă despre ce e vorba. I-am scris lui Horia (n.r. - Tecău) în timpul meciului "suntem încordaţi aici". Mi-a zis "stai liniştit, că a băgat-o în corzi un pic, să vadă despre ce e vorba"", a spus Smiley, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru corespondentul Digi Sport, Gabriel Morariu."Mă bucur foarte tare că am ocazia să văd o româncă foarte talentată, care e susţinută de o grămadă de alte naţii. E o româncă de succes. Nu sunt un mare urmăritor al tenisului, dar orice român care reuşeşte o performanţă la nivel mondial e de urmat şi de încurajat. Nu am avut foarte multe interacţiuni în viaţa privată cu Simona. Mă simt onorat şi bucuros că am ocazia să o cunosc şi că am ocazia să o încurajez de pe margine la meciuri. La asta se rezumă totul. Aşa s-a nimerit, să fiu aici", a adăugat Smiley.

halep
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite