FOTO Ungaria, un model: 10.000 de oameni au asistat la un mare eveniment în plină pandemie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Viktor Orban a reuşit să gestioneze bine criza cauzată de pandemie
Premierul Viktor Orban a reuşit să gestioneze bine criza cauzată de pandemie

Ceea ce în România pare de neimaginat, în acest moment, se întâmplă cu o organizare impecabilă, pentru a doua săptămână la rând, în Ungaria.

Politicienii din România se laudă cu o mare victorie în lupta cu pandemia, deşi la o comparaţie cu ţările vecine, Bulgaria şi Ungaria, constatăm că ele nu doar că au cifre mult mai bune decât noi, dar nici n-au avut spitale transformate în focare de infecţie.

O singură statistică spune totul despre marea noastră „victorie“, când ne raportăm la ţările din jur. Vorbim despre bilanţul deceselor raportat la milionul de locuitori:

*România: 67

*Ungaria: 55

*Bulgaria: 21

Ungaria şi Bulgaria nu doar că au controlat mai bine pandemia, dar se află în faţa României şi în ceea ce priveşte revenirea la normalitate. Ceea ce se petrece în sport e doar o dovadă în plus în acest sens. 

Dacă la noi reînceperea Ligii I e programată pentru 12 iunie, în Ungaria meciurile de fotbal s-au reluat de la 23 mai! Şi deja, de aproape două săptămâni, evenimentele sportive organizate în aer liber au trecut într-o nouă fază a relaxărilor în care e permis şi accesul spectatorilor în tribune.

De aceea, miercuri seară, 10.000 de oameni au putut asista, bineînţeles cu respectarea normelor de distanţare fizică, la finala Cupei Ungariei, Honved - Mezokovesd-Zsory, scor 2-1. Partida a fost găzduită de arena „Ferenc Puşkaş“ din Budapesta, cu o capacitate de 67.889 de locuri, aşa că fanii au putut sta la o distanţă acceptabilă, unii de alţii, fără nicio problemă.

Imaginile de mai jos, publicate de jurnalistul Tamás Huber, vorbesc de la sine:

Finala
Finala
Finala
Finala
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite