Fotografii de colecţie: Drăguşin a luat primul trofeu cu Juventus şi s-a pozat cu Ronaldo şi cu Chiellini

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radu Drăguşin a jucat, săptămâna trecută, 120 de minute pentru Juventus în optimile Cupei Italiei
Radu Drăguşin a jucat, săptămâna trecută, 120 de minute pentru Juventus în optimile Cupei Italiei

La doar 18 ani, fundaşul român trăieşte un adevărat vis, având posibilitatea de a se antrena, zilnic, alături de nişte jucători uriaşi în fotbalul mondial. Iar acum, el a şi celebrat primul trofeu cucerit cu gruparea torineză.

Radu Drăguşin are de la cine învăţa rigorile fotbalului de nivel înalt! După mai bine de doi ani de când a ajuns la Juventus, el a devenit o prezenţă constantă în lotul echipei mari. Şi chiar dacă, deocamdată, are puţine apariţii, trei mai precis, în partidele oficiale din această stagiune, viitorul lui sună destul de bine la doar 18 ani. 

Drăguşin e pe cale să semneze un contract pe termen lung cu Juventus, probabil, pentru cinci ani. Apoi, e posibil să fie împrumutat la o grupare unde să aibă şansa de a prinde mai multe minute. Până atunci, el a fost în lot şi miercuri seară, în Supercupa Italiei, cu Napoli, meci câştigat de echipa sa cu 2-0 (Cristiano Ronaldo 64, Morata 90+5). A fost al 9-lea triumf pentru Juve în Supercupă şi primul trofeu câştigat sub comanda antrenorului Andrea Pirlo.

La finalul partidei, în vestiar, Radu Drăguşin a celebrat succesul, prezentând trofeul fanilor săi, în fotografii în care a apărut alături de Cristiano Ronaldo şi de Giorgio Chiellini:

Dragusin
Dragusin
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite