Francezii nu-şi revin după şocul numit Astra: „O dezamăgire enormă“. Reacţii din Hexagon după un rezultat istoric

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hubert Fournier. FOTO: olweb.fr
Hubert Fournier. FOTO: olweb.fr

Formaţia care s-a clasat pe locul 5 în sezonul trecut de Ligue 1 a cedat, acasă, în faţa vicecampioanei României, o trupă pe care jurnaliştii francezi o catalogaseră ca fiind dintr-un „sat din România“.

Victoria istorică a Astrei pe „Stade Gerland“ l-a încântat pe patronul Ioan Niculae şi a transformat-o pe gruparea giurgiuveană în favorită la calificare în grupele Ligii Europa. 

După meci, antrenorul Daniel Isăilă a dezvăluit ce le-a transmis elevilor săi la pauză şi cum a fost posibilă răsturnarea spectaculoasă de situaţie pe care a reuşit-o Astra.

Dacă românii au exultat după rezultatul din meciul tur, în schimb, în tabăra franceză s-a instaurat o stare de uluială. „E o dezamăgire enormă. N-am reuşit să ne facem jocul în repriza a doua, cum făcusem în prima, şi am plătit pentru asta“, a declarat fundaşul Rose, cel care a văzut „roşu“, spre finalul jocului, lăsându-şi echipa în zece oameni.

„E un eşec colectiv. Am jucat cu o echipă care a ştiut să ne pună în dificultate şi pe care am ajutat-o şi noi. Ne-am abandonat principiile, dar trebuie să rămânem uniţi în această perioadă dificilă“, a spus antrenorul Hubert Fournier. Acesta a fost completat de secundul său, Michel Audrain: „Am arătat două feţe. Se poate să fi fost puţin surprinşi de această echipă, trebuie să ne punem nişte întrebări după această înfrîngere“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite