Franţa, în stare de şoc: Un medic s-a sinucis, după ce a primit diagnosticul cu COVID-19!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din păcate, isteria care a însoţit pandemia a transformat coronavirus într-o teroare pentru cei mai mulţi oameni, inclusiv pentru cei care au forme uşoare ale bolii.

Se spune că frica te omoară în fiecare zi, iar boala, o singură dată. E un amănunt pe care mulţi îl scapă din vedere în aceste zile, în care trăiesc în teroare, tremurând la gândul că pot lua coronavirus.

Iar cei care se îmbolnăvesc de COVID-19 au, uneori, reacţii exagerate, deşi vorbim de o boală care în 80 la sută din cazuri se poate trata fără să fie nici măcar nevoie de spitalizare. Doar că, din păcate, frica a fost cultivată în oameni, cu ocazia pandemiei şi acum mulţi nu sunt în stare să-şi păstreze luciditatea. Şi recurg la gesturi extreme! În această categorie intră şi medicul echipei de fotbal Reims, Bernard Gonzalez (60 de ani).

Acesta a fost diagnosticat cu COVID-19 şi, neavând o formă gravă a bolii, se afla acasă în autoizolare. Doar că aici a comis un gest care a şocat Franţa: s-a sinucis! Potrivit „Mirror“, care citează publicaţia franceză „Le Parisien“, Gonzalez a lăsat în urma sa „o scrisoare detaliată“ prin care a făcut legătura între boală şi gestul său.

Gonzalez activa de 20 de ani ca medic la Reims, formaţie aflată pe locul 5 din 20 în prima ligă franceză.

Faptul că Gonzalez şi-a luat viaţa a creat un şoc atât de mare în comunitatea locală, încât până şi primarul de la Reims a avut o reacţie: „Era doctorul echipei. Un adevărat profesionist şi apreciat de toată lumea. Gândurile mele sunt acum cu părinţii lui, cu soţia lui şi cu familia lui. El e o victimă colaterală a COVID-19. Ştiu că a lăsat în urmă o scrisoare prin care îşi explică gestul. Dar am ignorat conţinutul acestei scrisori“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite