Sport

articolul anterior articolul urmator

Franţa, în stare de şoc: Un medic s-a sinucis, după ce a primit diagnosticul cu COVID-19!

7
6 Apr 2020 06:54:51
Autor: Amir Kiarash
Bernard Gonzalez şi-a luat viaţa la 60 de ani
Bernard Gonzalez şi-a luat viaţa la 60 de ani

Din păcate, isteria care a însoţit pandemia a transformat coronavirus într-o teroare pentru cei mai mulţi oameni, inclusiv pentru cei care au forme uşoare ale bolii.

Se spune că frica te omoară în fiecare zi, iar boala, o singură dată. E un amănunt pe care mulţi îl scapă din vedere în aceste zile, în care trăiesc în teroare, tremurând la gândul că pot lua coronavirus.
 
Iar cei care se îmbolnăvesc de COVID-19 au, uneori, reacţii exagerate, deşi vorbim de o boală care în 80 la sută din cazuri se poate trata fără să fie nici măcar nevoie de spitalizare. Doar că, din păcate, frica a fost cultivată în oameni, cu ocazia pandemiei şi acum mulţi nu sunt în stare să-şi păstreze luciditatea. Şi recurg la gesturi extreme! În această categorie intră şi medicul echipei de fotbal Reims, Bernard Gonzalez (60 de ani).
 
Acesta a fost diagnosticat cu COVID-19 şi, neavând o formă gravă a bolii, se afla acasă în autoizolare. Doar că aici a comis un gest care a şocat Franţa: s-a sinucis! Potrivit „Mirror“, care citează publicaţia franceză „Le Parisien“, Gonzalez a lăsat în urma sa „o scrisoare detaliată“ prin care a făcut legătura între boală şi gestul său.
 
Gonzalez activa de 20 de ani ca medic la Reims, formaţie aflată pe locul 5 din 20 în prima ligă franceză.
 
Faptul că Gonzalez şi-a luat viaţa a creat un şoc atât de mare în comunitatea locală, încât până şi primarul de la Reims a avut o reacţie: „Era doctorul echipei. Un adevărat profesionist şi apreciat de toată lumea. Gândurile mele sunt acum cu părinţii lui, cu soţia lui şi cu familia lui. El e o victimă colaterală a COVID-19. Ştiu că a lăsat în urmă o scrisoare prin care îşi explică gestul. Dar am ignorat conţinutul acestei scrisori“.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

7 Comentarii

OmTacut
6.04.2020, 11:37:23

Labil psihic, si probabil, pe un fond de depresiune nervoasa, a facut acest gest necugetat.

+1 (1 vot)
Cel Mare Scarambeu
6.04.2020, 17:49:53

In aceleasi conditii a scris si amir articolul asta.Nu mai bine scria ca Romania e in stare de soc dupa ce Gigi Becali debiteaza prostiile alea.Cred ca ar fi prins mai bine la cititorii rubricii Sport de la fituica asta.

+1 (1 vot)
aglaia văsîi
6.04.2020, 22:32:39

Cretzule, De unde stii tu bre? Ai fost tu acolo, ai gavarit tu cu iel?

Q Q
7.04.2020, 02:09:50

OmTacut - nu taci. Observi, taci, iti pare rau s-a dus o viata asta trebuia sa faci. Nu spui nimic. Taci!

-1 (1 vot)
Jones Hannah
7.04.2020, 00:03:17

Comentariu considerat abuziv.

Vezi toate comentariile (7)