French Open, zguduit: Al 5-lea jucător al lumii, eliminat după miezul nopţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniil Medvedev, out de la French Open 2020
Daniil Medvedev, out de la French Open 2020

Iubitorii tenisului s-au obişnuit să vadă eliminări neaşteptate în primul tur al probelor feminine. La Roland Garros, ziua a 2-a s-a încheiat însă cu un rezultat-şoc în proba masculină.

French Open 2020 a rămas deja fără mai multe nume sonore! După finalista de anul trecut, Marketa Vondrousova (19 WTA), Karolina Muchova (26 WTA), Madison Keys (16 WTA) şi Angelique Kerber (22 WTA), cea mai mare vedetă care a părăsit competiţia a venit, totuşi, din proba masculină!

Rusul Daniil Medvedev (5 ATP) a pornit luni seară în duelul cu Marton Fucsovics (63 ATP), însă partida a durat trei ore şi 20 de minute şi s-a încheiat după miezul nopţii cu un rezultat-şoc: 6-4, 7-6, 2-6, 6-1 pentru ungurul de 28 de ani!

E doar pentru a doua oară când Fucsovics atinge turul II la Roland Garros! Sportivul din Ungaria are cele mai bune rezultate la un turneu de Grand Slam la Australian Open, unde a atins optimile de două ori, în 2018 şi 2020.

De partea cealaltă, French Open rămâne coşmarul lui Medvedev. În patru participări, începând din 2017, rusul de 24 de ani, finalist la US Open 2019, n-a bătut pe nimeni, fiind eliminat, de fiecare dată, în runda inaugurală!

În turul II, Fucsovics se va întâlni cu Albert Ramos-Vinolas (44 ATP).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite