FRF, „ruptă“ de realitate: Islanda - România se joacă, joi, cu spectatori! Anunţul oficial

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Stoichiţă n-a aflat încă despre faptul că Islanda - România se joacă în prezenţa fanilor în tribune
Mihai Stoichiţă n-a aflat încă despre faptul că Islanda - România se joacă în prezenţa fanilor în tribune

Într-o intervenţie la Digi Sport, luni seară, directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal (FRF) a anunţat că barajul de calificare pentru Euro 2020 se va disputa fără spectatori. Realitatea e alta.

Mai sunt două zile până la meciul Islanda - România (joi, ora 21.45, Pro TV) de la Reykjavik, însă unii oficiali ai FRF sunt „în ceaţă“ în ceea ce priveşte modul de organizare a partidei!

Concret, vorbim despre Mihai Stoichiţă care, luni seară, a făcut o declaraţie eronată la Digi Sport: „Se joacă fără spectatori, ni s-a comunicat protocolul“.

Afirmaţia lui Stoichiţă a venit la câteva ore după ce Federaţia Islandeză de Fotbal (KSI) astăzi dimineaţă, de „Adevărul“ aici.

Jurnalistul islandez, Sindri Sverisson, ne-a şi explicat modul în care se vor distribui biletele la meci: „350 de bilete vor fi puse în vânzare online. 100 de bilete vor ajunge la gruparea Tolfan, care susţine naţionala sub sloganul <<al 12-lea jucător>>, iar 450 de bilete vor ajunge la diverse firme şi companii care au parteneriat cu federaţia. Deci, în total, vor fi 900 de fani pe stadion“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite