Gabriela Ruse, meci stelar, la Dubai: Va întâlni una dintre cele mai bune jucătoare ale lumii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriela Ruse
Gabriela Ruse

Curg veştile bune pentru Gabriela Ruse (24 de ani) în Emirate! După un parcurs impecabil, în calificări, cu trei victorii în minimum de seturi, acum ea se pregăteşte de un duel cu o adversară de Top 5 mondial.

Gabriela Ruse şi-a întregit parcursul excelent din calificări, obţinând, astăzi, o victorie care i-a asigurat cea mai bună clasare din carieră de până acum, aşa cum „Adevărul“ a explicat aici. 

La scurt timp după victoria decisivă de astăzi, Gabriela a aflat că, în turul I, va da de Paula Badosa (Spania, 24 de ani, 5 WTA). Vorbim despre o adversară cu o ascensiune formidabilă, în ultimii ani. Iată cum şi-a îmbunătăţit Badosa, treptat, locul în ierarhia WTA:

*2019: 97

*2020: 70

*2021: 8

*2022: 5

Ruse şi Badosa se vor afla la primul duel în circuitul feminin. Iar învingătoarea va da fie de Simona Halep (23 WTA), fie de Alison Riske (53 WTA), în turul II. Meciul Halep - Riske se va juca, astăzi, nu mai devreme de ora 17.00 (Digi Sport 2).

Begu şi-a aflat şi ea adversara

A treia româncă aflată pe tabloul principal de la Dubai Tennis Championship, Irina Begu (31 de ani, 54 WTA) va debuta în competiţie, marţi, după ce, săptămâna trecută, a avansat până în semifinalele de la Sankt Petersburg.

În Emirate, Begu o va întâlni pe Dayana Yastremska (Ucraina, 21 de ani, 146 WTA). Aceasta, cândva pe locul 21 WTA, a înregistrat o cădere puternică în clasamentul mondial, după ce a fost scoasă din circuit, timp de 8 luni, din cauza dopajului.

Begu şi Yastremska se vor afla la primul meci, în circuit. Învingătoarea duelului o va întâlni, în turul II, pe Barbora Krejcikova (Cehia, 26 de ani, 3 WTA).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite