Sport

articolul anterior articolul urmator

Gabriela Szabo intră în autoizolare. Fosta campioană: „Sunt încă bine. Sper să fiu aşa şi peste 14 zile”

1
5 Nov 2020 21:45:53
Autor: Ionuţ Mureşan
Imagine: Facebook / Gabriela Szabo
Imagine: Facebook / Gabriela Szabo

Campioană olimpică în 2000 şi în prezent preşedinte al CSM Bucureşti, Gabriela Szabo a publicat pe reţelele de socializare un mesaj în care anunţă că intră în autoizolare. La secţia de handbal a CSM Bucureşti a fost depistată pozitiv la testul anti-COVID şi Cristina Neagu.

 
Gabriela Szabo a scris pe Facebook un mesaj în care anunţă că intră în autoizolare.
 
„Îmi pare rău să vă dau veşti mai puţin bune. Ştiu că nu aveţi chef de aşa ceva. Dar oare cine are? Din păcate trebuie să ne obişnuim cu astfel de noutăţi în această perioadă. În ciuda faptului că ne protejăm, că avem grijă de noi şi de cei din jurul nostru, că respectăm cu sfinţenie măsurile impuse de autorităţi, iată, nu suntem feriţi în niciun fel de acest virus care ne-a dat vieţile peste cap. Am ţinut să aflaţi despre starea mea de sănătate de la mine şi nu din alte surse. În următoarele două săptămâni mă văd nevoită să stau acasă. Sunt bine. Încă sunt bine. Şi sper să fiu aşa şi peste 14 zile, când, teoretic, pot spune: «gata, am trecut peste această înfiorătoare încercare».  Nu ştiu ce să mai cred. Aveţi grijă de voi, de cei din jurul vostru, protejaţi-vă. Să ne auzim cu bine!”, a scris pe Facebook Gabriela Szabo.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Martin Bikfalvi
6.11.2020, 08:31:49

Pentru o recuperare mai grabnica si mai usoara va recomad un tratament cu air7. Air7 conține vitamine, minerale, extract de Cordyceps şi Coenzima Q10, un suport complex pentru plămâni ce contribuie la funcţionarea normală a plămânilor şi a căilor respiratorii, contribuie la întărirea imunităţii. Crearea vitaminei plămânilor a fost declanșată de pandemie, ne referim la virusul respirator SARS-CoV-2. Suplimentul alimentar nu vindecă boala, cu toate acestea, există un consens în comunitatea medicală că, cu plămânii sănătosi avem șanse mai mari în lupta împotriva virusului, împotriva infecţiilor la nivelul plămânilor, a întregului sistem respiratorIngredientele active din compoziţia Air7 au fost concepute pentru a satisface nevoile plămânilor si au un rol important de protectie, prevenind ca iritanții care vin pe cale aeriană să afecteze plămânii si/sau caile respiratorii.

-1 (1 vot)
Modifică Setările