Galeria CFR-ului a făcut show la antrenamentul echipei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galerie CFR Cluj

Fanii liderului au vrut să le mulţumescă jucătorilor pentru parcursul din acest sezon şi să-i încurajeze înainte de ultimul meci de pe teren propriu, de diseară, cu CSU Craiova, partidă în urma căreia ceferiştii pot deveni, din nou, campioni.


Astfel, o parte a galeriei echipei din Gruia a fost prezentă la şedinţa de pregătire de sâmbătă după-amiază.
În momentul apariţiei pe teren a jucătorilor şi a antrenorului Dan Petrescu, suporterii au pornit ”nebunia”. Au aprins torţe şi fumigene şi au cântat minute în şir pentru favoriţii lor.

Camora, Ţucudean, Culio şi restul fotbalistilor de la CFR Cluj, surprinşi de moment, i-au aplaudat, la rândul lor, pe suporteri pentru gestul de susţinere şi i-au asigurat că vor juca cu oltenii aşa cum au făcut-o în toate meciurile din acest sezon, până la ultima picătură de energie.

”Fanii au făcutun gest foarte frumos, ne demonstrează că sunt alături de noi şi sunt bucuroşi pentru faptul că am ajuns atât de departe. Avem nevoie de toţi suporterii în tribune la meciul cu CSU Craiova. Am simţit-o şi in trecut, de fiecare dată când suporterii sunt alături de noi, jucătorilor le este mult mai uşor. Băieţii au fost emoţionaţi de surpriza fanilor şi sunt convinşi şi ei că dacă vom avea un stadion plin, vom reuşi să câştigăm titlul de campioană împreună” – Bogdan Mara, manager sportiv CFR Cluj.
Aşteaptă un stadion plin

Liderul Ligii 1 joacă ultimul meci pe teren propriu din acest sezon diseară, de la ora 21.00, contra celor de la CSU Craiova. Clujenii sunt la 90 de minute de un nou titlu şi de o performanţă istorică: încununarea  doi ani consecutiv drept campioana României. Tocmai de aceea, este de aşteptat ca fanii din Gruia să umple arena.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite