Sport

articolul anterior articolul urmator

Garda de corp a lui Nicu Ceauşescu rupe tăcerea: „N-a iubit-o niciodată pe Nadia Comăneci. I-a dat o vilă, se întâlneau acolo numai pentru o anumită treabă!“

21
4 May 2017 05:04:35
Autor: Adrian Epure
Elena şi Nicu Ceauşescu
Elena şi Nicu Ceauşescu

Despre presupusa relaţie sentimentală dintre gimnasta Nadia Comăneci şi fiul lui Nicolae Ceauşescu, Nicu, s-a scris enorm şi s-a vorbit şi mai mult de-a lungul timpului.

Colonelul Dumitru Burlan, fosta gardă de corp a lui Nicu Ceauşescu, a făcut dezvăluiri importante despre această relaţie. „În perioada respectivă, când Nicu şi Nadia erau prieteni, cei doi au fost supravegheaţi zi de zi, pas cu pas. Am citit multe despre această relaţie, dar multe lucruri sunt neadevărate. Nicuşor i-a dat Nadiei o vilă la Parcul Izvor, chiar lângă fostul stadion Republicii. Acolo se întâlneau. Nicu avea acces permanent în vilă, se ducea acolo ori de câte ori voia să se întâlnească cu Nadia. Nicuşor n-a iubit-o niciodată pe Nadia, dar o vizita frecvent. Se întâlneau numai pentru o anumită treabă pe care nu pot să o spun acum”, a declarat fosta gardă de corp a lui Nicu Ceauşescu. „Anturajul în care era Nicuşor Ceauşescu i-a facilitat chiar şi fuga peste graniţă. Nadia a reuşit să treacă fraudulos graniţa la dispoziţiile date de Nicu Ceauşescu, în acţiune fiind implicaţi şi oameni ai Securităţii”, a adăugat Dumitru Burlan, citat de ziarul "ring"

Vezi AICI ce cadou i-a făcut ion Ţiriac Soranei Cârstea la Madrid 

Citeşte neapărat o altă dezvăluire de senzaţie din trecutul Nadiei Comăneci

Poveşti din intimitatea Nadiei: „Era şi cu Nicu Ceauşescu, şi cu Ştefan Bănică Jr. O suna Nicu şi-i spunea: «Hai!» Gărzile lui de corp l-au umplut de sânge pe Bănică!“
 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

21 Comentarii

M Costi
4.05.2017, 08:22:48

Afirmatia "...Nadia a reuşit să treacă fraudulos graniţa la dispoziţiile date de Nicu Ceauşescu..." n-are nicio logica ! Daca Nicu Ceausescu voia sa o ajute , Nadia pleca legal , inclusiv cu avionul , oriunde in Lume , nimeni n-ar fi avut ceva de spus. In plus , Nadia a avut multe ocazii sa ramana in strainatate , insa n-a facut acest lucru pana in momentul când a trecut ilegal granita Nicu nemaifiind in viata , singura care stie adevarul este Nadia , insa ea evita sa spuna adevarul , nefiind convenabil pt ea. Oricum am analiza , Nadia a dus-o bine si inainte de '89 si dupa. Sa nu uitam ca si azi Nadia beneficiaza de o renta viagera consistenta din partea Statului Roman , bani care ii permit sa duca o viata frumoasa , lipsita de grijile materiale.

+6 (14 voturi)
mircea georgescu
4.05.2017, 09:52:21

A MANCAT BANI DE LA CEAUSESCU, SI ACUM DEBORDEAZA!

+1 (11 voturi)
Gabriel Popescu
4.05.2017, 12:29:15

Mai, domnilor ziaristi de secol XXI (!) - cu numele - ati ramas ancorati in secolul trecut... NU MAI ADUCETI IN PRIM PLAN PROSTII si IDIOTENII pe care vi le toarna in ureche fosti securisti ai regimului Ceausescu dornici de afirmare la varsta la care ar trebui sa-si plimbe nepotii in parc, sau sa nu uite sa isi ia MemoPlus-ul...Faceti un rau unei perosoane careia nu ii acordati drept la replica, unei PERSONALITATI de anvergura, asa cum e Nadia Comaneci. Stiu ca sunteti in stare sa scormoniti dupa mizerie in toate locurile posibile si imposibile ( natia asta are ceva NESANATOS daca e dornica permanent de asemenea mizerii...), insa sunt atatea articole CU ADEVARAT INTERESANTE ce pot fi scrise de voi, despre politica altor state din UE, despre problemele economice ale UE, despre investigatii privind problemele REALE cu care se confrunta romanii !!!...NU DOAR MIZERII SI COPY PASTE !!!

+10 (16 voturi)
Marcel Cristea
4.05.2017, 15:39:21

What love have to do with lust and a trophy for the heir apparent.

-10 (12 voturi)
Alikianos Shenghen
4.05.2017, 17:02:51

Comentariu considerat abuziv.

Vezi toate comentariile (21)