Ghidul suporterului român înainte de meciul cu Polonia: federaţia le dă fanilor o vestă excelentă, dar şi un avertisment

0
Publicat:
Ultima actualizare:

România şi Polonia se vor întâlni, vineri (ora 21.45, TVR1), în preliminariile Mondialului din 2018. Din punct de vedere organizatoric, partida e crucială pentru Federaţia Română de Fotbal (FRF).

Dacă vor fi incidente pe „Arena Naţională“, tricolorii riscă să fie pedepsiţi de FIFA şi, drept urmare, următorul meci de pe teren propriu, cel cu Danemarca (26 martie, ora 21.45) s-ar disputa fără spectatori.

Tocmai de aceea, site-ul frf.ro a publicat „Ghidul suporterilor prezenţi la meciul România – Polonia“ din care „Adevărul“ vă oferă cele mai importante informaţii.

OBLIGAŢIILE SUPORTERILOR

*Să nu introducă în incinta „Arenei Naţionale“ niciun fel de inscriptii, embleme, pancarte, bannere, afişe sau alte suporturi care conţin texte, litere, simboluri, sloganuri, imagini ori texte; sunt permise doar steagurile naţionale ale celor două ţări arborate pe suport din material plastic;

*Să nu introducă şi să nu afişeze insemne, să nu scandeze sloganuri cu caracter politic.

*Să nu arunce asupra spectatorilor, oficialilor, jucătorilor, forţelor de ordine sau în direcţia suprafeţei de joc cu obiecte de orice fel sau cu substanţe corozive ori care murdăresc.

*Să nu deţină artificii, pocnitori sau alte materiale pirotehnice care emit foc, fum sau gaz.

*Să nu introducă nici un fel de recipient pentru lichide, confecţionat din material plastic, sticlă sau similare (sticle, cutii, pet-uri, spray-uri, parfumuri etc).

*Să nu folosească dispozitive cu LASER.

*Să nu aibă asupra lor obiecte care ar putea fi aruncate în terenul de joc (briceaguri, bile etc.) şi nici obiecte de dimensiuni considerabile care ar putea fi folosite ca arme (umbrele, suporturi pentru steaguri confecţionate din orice alt material exceptând plasticul, căşti moto, huse pentru aparatura electronică etc.).

*Sunt interzise în „Arena Naţională“ arme, muniţii, torţe, materiale explozive, incendiare sau fumigene, animale de companie, aparate foto şi camere de filmat profesionale, tobe cu ambele feţe închise; sunt permise numai tobele cu o singură faţă. Portavocile şi staţiile de amplificare sunt interzise.

Program prelungit pentru Metrorex 

Porţile „Arenei Naţionale“ se vor deschide la ora 19.30.

În conformitate cu Informarea RATB nr. DE/SP/16586/07.11.2016 remisă Federaţiei Române de Fotbal cu ocazia acestui meci, după ora 23.00 a zilei de 11.11.2016, în zona „Arenei Naţionale“, vor funcţiona liniile de noapte N101, N102, N109, N113, N125, care vor asigura legături de transport cu centrul oraşului şi cu celelalte trasee de noapte, spre cartierele Bucureştiului.

De asemenea, la solicitarea Federaţiei Române de Fotbal, Metrorex a prelungit orarul de funcţionare a metroului cu o oră şi jumătate peste programul normal.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite