Gică Popescu, contrazis de Răzvan Burleanu: De unde a plecat ultimul conflict ridicol din fotbalul românesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Popescu

România n-a fost în stare să ducă metroul până la aeroport pentru Campionatul European din 2020, însă visează cai verzi pe pereţi şi, de ceva vreme, vrea să găzduiască, ce-i drept alături de alte ţări din zonă, Mondialul din 2030.

Au existat deja mai multe întâlniri între oficialii români, bulgari, sârbi şi greci legat de acest subiect la care, la un moment dat, a participat din partea României...Viorica Dăncilă!

Aproape sigur însă, intenţia organizării CM 2030 de către aceste ţări, cu mari probleme economice şi de infrastructură, va rămâne la nivel de idee. În România însă, acest proiect a născut un conflict ridicol, de la distanţă, între Răzvan Burleanu şi Gică Popescu.

Totul a plecat de la o declaraţie dată de jurnalistul Decebal Rădulescu, cel care a povestit la Digi Sport că Gică Popescu ar fi demisionat de la comitetul de organizare al evenimentului. Motivul? A fost publicată o poză în care fostul internaţional apare alături de Răzvan Burleanu, adică şeful Federaţiei Române de Fotbal, cu care se află în conflict.

Varianta a fost confirmată pentru gsp.ro de Gică Popescu: „E adevărat că am demisionat din acel comitet pentru Campionatul Mondial din 2030. Am foarte multă treabă cu organizarea Campionatului European din 2020 şi nu mai puteam face şi asta. Din fericire, lucrurile merg bine pentru EURO 2020 şi veţi vedea că vom face un turneu final reuşit“.

Chestionat pe aceeaşi temă de Telekom Sport, Răzvan Burleanu a avut o reacţie prin care l-a contrazis pe Gică Popescu: „Sunt surprins de această decizie fiindcă, în primul rând, nu există o comisie sau un comitet de organizare pentru Campionatul Mondial din 2030 sau pentru Campionatul European din 2028. E decizia lui, nu pot eu să comentez. A explicat de ce a făcut acest lucru? Cred că el e cel mai în măsură să vă explice de ce a luat această decizie“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite