Gică Popescu, postare emoţionantă după scandalul biletelor Euro 2020: Ce i-a plăcut la tribuna a II-a

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Popescu

Fostul mare internaţional, care s-a şi ocupat de organizarea meciurilor din cadrul turneului final în România, a ajuns să urmărească Austria - Macedonia de Nord din mijlocul oamenilor de rând, în timp ce Ludovic Orban, Nicuşor Dan sau Dan Barna au stat în sectorul VIP-urilor.

Bucureştiul a organizat impecabil primul meci din cadrul Euro 2020, însă, din păcate, Federaţia Română de Fotbal (FRF) a „reuşit“ un autogol prin care a umbrit ceea ce s-a întâmplat, duminică, pe „Arena Naţională“.

După ce s-a arătat revoltat, într-o primă fază, de faptul că a ajuns în tribuna a II-a, astăzi, Gică Popescu a comentat subiectul printr-o postare emoţionantă pe Facebook.

„Văd că sunt foarte multe discuţii în jurul faptului că noi, cei din Generaţia de Aur, am primit bilete la meciul Austria - Macedonia de Nord, la tribuna a doua. A fost alegerea Federaţiei Române de Fotbal. Eu şi Gică Hagi am ales sa stăm pe locurile pe care le-am plătit eu. Am cumpărat, pentru mine, pentru familia mea, pentru prietenii mei, bilete in valoare de multe mii de euro. Dar ne-am simţit acolo, la tribuna a doua, ca pe vremuri. Cu suporterii care ne-au apreciat. Cu fanii care au venit să facă fotografii cu noi. Cu cei care au fost pe străzi la marile noastre victorii. La Campionatul Mondial din SUA 94, voi şi noi am umplut ţara de bucurie! Îmi amintesc, după victoria cu Argentina, sute de mii de oameni au defilat de la Piaţa Unirii la Piaţa Romană! Acestea sunt lucrurile care rămân, care contează cu adevărat“, a scris „Baciul“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite