Sport

articolul anterior articolul urmator

Gică Popescu, revoltat de modul în care este tratat Ianis: „Când vorbeşte Hagi, restul ar trebui să ia notiţe“

17
20 Nov 2020 11:54:09
Autor: Vincentiu Mihaiu

Fostul internaţional, acum preşedintele clubului Viitorul Constanţa, a taxat dur criticile constante la adresa lui Ianis Hagi.

Ianis Hagi nu traversează una dintre cele mai bune perioade ale carierei sale. La Glasgow Rangers nu a mai fost titular de trei meciuri, la două dintre ele fiind rezervă neutilizată, în timp ce la loturile naţionale a fost trimis la echipa de tineret. În 14 meciuri jucate la prima reprezentativă, Ianis Hagi are un singur assist şi niciun gol, iar prestaţia sa din partida cu Danemarca a fost criticată de mai mulţi oameni din fotbal. 
 
Popescu consideră însă criticile la adresa fotbalistului de 22 de ani ca fiind exagerate şi crede că acesta are de suferit şi din cauza faptului că tatâl său, Gică Hagi incomodează prin declaraţiile pe care le face. 
 
„Ce mi se pare interesant e că atâtea tunuri sunt puse pe Ianis, ceea ce mie mi se pare deplasat. Atâta lume este pusă pe Ianis… Dumnezeule! De parcă doar Ianis e la echipa naţională… Rădoi nu are nicio problemă cu Ianis, iar Ianis nu are cum să aibă o problemă cu Mirel Rădoi. Atâta s-a interpretat şi disecat acea declaraţie a lui cu mingea… Orice, dar orice se întâmplă, nu este niciun jucător atât de analizat şi criticat. De parcă el e singurul responsabil de rezultatele echipei naţionale. Cum se întâmplă ceva, analiză pe Ianis… Aoleu, a făcut Ianis, n-a făcut Ianis… Că a pasat, că n-a pasat… Este singurul jucător care este analizat la sânge după fiecare meci. După jumătate de repriză, după fiecare minut pe care îl joacă…
 
De ce? De ce numai el? Mi se pare o atitudine incorectă faţă de el. De ce? Pentru că îl cheamă Hagi? Pentru că Gică Hagi spune lucrurilor pe nume? Că el spune aceleaşi lucruri de un an, doi… Când vorbeşte Gică Hagi, restul ar trebui să ia notiţe! De ce totul este un atac către un om care are un proiect fotbalistic şi care a demonstrat cum trebuie făcute lucrurile? Numai la noi e nebunia asta, că în spatele declaraţiilor se ascunde ceva. Nu vedeţi cât de sincer e şi cât iubeşte fotbalul? Şi-a investit toţi banii în fotbal…”, a declarat Gică Popescu pentru Fanatik.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

17 Comentarii

Viorica Alexandru
20.11.2020, 12:37:31

faceti zid in jurul lui Hagi Sr si Jr. Presa trateaza fotbalul ca si politica... Presa anenorocit politica si fotbalul. Acum se concentreaza pe valorile din fotbal si tenis... Exista justitie si pentru hartuirea persoanelor publice... dati-i in judecata ori de cate ori puteti...

-6 (14 voturi)
dracon
20.11.2020, 14:39:46

Exista persoane publice ca cei de sus care hartuiesc bunul simt al romanilor ! Si pana la urma ce a facut Hagi,Popescu, Dumitrescu ptr romani ,nu au construit nici un spital ,nici o scoala , romanii si Romania le-au creiat conditii sa se umple de bani !

-3 (23 voturi)
leonard crassas
20.11.2020, 13:05:53

Asta ar lipsi sa luam lectii de la semianalfabeti. E valabil si pentru tine popescule ca nici tu nu esti vre-un geniu, dar hot dovedit da !!

+14 (20 voturi)
G M
20.11.2020, 13:28:07

Dacă era ceva de capul lui dovedea pănă acuma. De-acuma încolo e... caca maca...în burduf de machedon... Laudă-mă gură... nimic altceva.

+10 (16 voturi)
Mihai Tarnopol
20.11.2020, 14:37:03

Ce vorbești domnule? Kongo, șo pe ei!

-7 (13 voturi)

Vezi toate comentariile (17)

Modifică Setările