Gică Popescu, revoltat de modul în care este tratat Ianis: „Când vorbeşte Hagi, restul ar trebui să ia notiţe“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ianis

Fostul internaţional, acum preşedintele clubului Viitorul Constanţa, a taxat dur criticile constante la adresa lui Ianis Hagi.

Ianis Hagi nu traversează una dintre cele mai bune perioade ale carierei sale. La Glasgow Rangers nu a mai fost titular de trei meciuri, la două dintre ele fiind rezervă neutilizată, în timp ce la loturile naţionale a fost trimis la echipa de tineret. În 14 meciuri jucate la prima reprezentativă, Ianis Hagi are un singur assist şi niciun gol, iar prestaţia sa din partida cu Danemarca a fost criticată de mai mulţi oameni din fotbal. 

Popescu consideră însă criticile la adresa fotbalistului de 22 de ani ca fiind exagerate şi crede că acesta are de suferit şi din cauza faptului că tatâl său, Gică Hagi incomodează prin declaraţiile pe care le face. 

„Ce mi se pare interesant e că atâtea tunuri sunt puse pe Ianis, ceea ce mie mi se pare deplasat. Atâta lume este pusă pe Ianis… Dumnezeule! De parcă doar Ianis e la echipa naţională… Rădoi nu are nicio problemă cu Ianis, iar Ianis nu are cum să aibă o problemă cu Mirel Rădoi. Atâta s-a interpretat şi disecat acea declaraţie a lui cu mingea… Orice, dar orice se întâmplă, nu este niciun jucător atât de analizat şi criticat. De parcă el e singurul responsabil de rezultatele echipei naţionale. Cum se întâmplă ceva, analiză pe Ianis… Aoleu, a făcut Ianis, n-a făcut Ianis… Că a pasat, că n-a pasat… Este singurul jucător care este analizat la sânge după fiecare meci. După jumătate de repriză, după fiecare minut pe care îl joacă…

De ce? De ce numai el? Mi se pare o atitudine incorectă faţă de el. De ce? Pentru că îl cheamă Hagi? Pentru că Gică Hagi spune lucrurilor pe nume? Că el spune aceleaşi lucruri de un an, doi… Când vorbeşte Gică Hagi, restul ar trebui să ia notiţe! De ce totul este un atac către un om care are un proiect fotbalistic şi care a demonstrat cum trebuie făcute lucrurile? Numai la noi e nebunia asta, că în spatele declaraţiilor se ascunde ceva. Nu vedeţi cât de sincer e şi cât iubeşte fotbalul? Şi-a investit toţi banii în fotbal…”, a declarat Gică Popescu pentru Fanatik.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite