Gigi Becali a ajuns la capătul răbdării: „Data viitoare vă vorbesc în chineză sau în turcă!“. Ce subiect l-a scos din sărite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul roş-albaştrilor şi-a desfiinţat subalternii după victoria chinuită cu CSMS Iaşi (1-0) care, totuşi, a trimis echipa pe primul loc în play-off, la golaveraj.

Gigi Becali s-a obişnuit să-şi ia angajaţii la şuturi astăzi, pentru ca, după 24 de ore, să revină şi să dea asigurări că totul e OK. După succesul de duminică, latifundiarul i-a contrat pe Dică şi pe Stoica, fiind scârbit de jocul echipei.

Cel mai şifonat a fost antrenorul echipei, aşa că, din nou, au apărut speculaţii privind viitorul lui Dică la FCSB. Într-o intervenţie la Pro X, latifundiarul din Pipera a ţinut să lămurează lucrurile.

Ce a spus Becali?

*Vă zic eu clar, ca să nu se interpreteze. Edi (n.r. – Edward Iordănescu) nu va veni la Steaua. Sunteţi mulţumiţi acum? Nici Şumudică nu va veni. Vă mai spun încă o dată. Data viitoare vă vorbesc în chineză sau în turcă. Nu mă interesează Edi, nu mă interesează Şumudică, noi avem antrenor.

*Nu există nicio tensiune între mine şi Dică. Ce, sunt nebun? Cum să fie tensiuni când echipa e pe primul loc? Eu l-am contrazis după meciul cu Iaşi pentru că n-am fost de acord că noi ar fi trebuit să avem 3-0 la pauză. Dar nu există nicio tensiune.

*Un miliard la sută, Dică va rămâne încă un sezon, dacă ia titlul. Dacă va câştiga campionatul, Dică va rămâne la echipă. Dacă nu va câştiga, Dică nu rămâne. Nu ştiu să zic în chineză, dar data viitoare vă spun câteva cuvinte. Acum, Steaua e pe primul loc. Dacă rămâne aşa, Dică are noul contract pe birou, ca să-l semneze.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite