Gigi Becali îl ameninţă pe Rădoi: „Băi, răspunde-i lui naşi-tu dacă vrei să te califici cu Germania!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul FCSB-ului se confruntă în aceste zile cu o situaţie de care n-a mai avut parte până acum: un antrenor nu-i răspunde la telefon.

Gigi Becali face echipa la FCSB, reducând rolul omului de pe bancă la un simplu secund. Învăţat ca antrenorii să fie timoraţi de el, lui Becali i se pare extrem de ciudat acum că Mirel Rădoi, omul pe care l-a forţat să demisioneze de la FCSB, îl ignoră.

Într-o intervenţie telefonică pe care a avut-o, astăzi, la Pro X, latifundiarul din Pipera a dezvăluit că, deşi a tot încercat, n-a reuşit să ia legătura cu selecţionerul naţionalei de tineret.

Ce a povestit Gigi Becali?

*Au cerut ăştia (n.r. – echipa daneză Esbjerg) pe Petre (n.r. – atacantul Adrian Petre) trei milioane. E mult trei milioane. Nu-l ştiu. Ce, să-l iau aşa, numai că e selectat? 

*L-am sunat (n.r. - pe Mirel Rădoi) ca să-mi spună (n.r. - dacă merită să-l transfere pe Petre). I-am dat mesaj: Băi, răspunde-i lui naşi-tu dacă vrei să te califici cu Germania! Lasă mândria, cu naşi-tu! Şi văd că nu răspunde. E ocupat, dar să-i răspundă lui naşi-su. 

*Voiam să-l întreb de ăsta, de Petre. Nu trebuie să văd mult un jucător. Mie mi-a plăcut şi am vrut să-l iau pe Petre când a dat golul ăla, cu Anglia. Golul ăla mi-a demonstrat mie că are simţul golului, are şi plecare de pe loc. Mi-a plăcut cum a dat golul ăla, ca un mare atacant.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite