Gigi Becali, derapaj la televizor: Ce a spus despre interacţiunile sale cu femeile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul FCSB rămâne un personaj grobian, care, inclusiv acum, când fotbalul e întrerupt din cauza pandemiei, „reuşeşte“ să surprindă neplăcut în apariţiile sale publice.

Fotbalul românesc e un mediu toxic care, de câteva zile, a coopotat un nou membru marcant în clubul celor care „pătează“ imaginea sportului în România.

Vorbim despre Anamaria Prodan, impresar de fotbalişti, care tocmai a fost cooptată şi în stafful administrativ al celor de la Hermannstadt, echipă aflată pe locul 3 din 8 în play-out. Această mutare a fost comentată de Gigi Becali, în stilul său caracteristic, la Digi Sport. Întrebat dacă vede un conflict de interese în faptul că un om care impresariază jucători la diverse formaţii a ajuns acum să fie în conducerea unei grupări, patronul FCSB a încercat să o apere pe Anamaria Prodan, dar, în acelaşi timp, a avut un discurs misogin prin care a şi jignit-o!

Ce a spus Gigi Becali?

*Ce conflicte de interese să fie? Ce să facă? Nu-i nici în play-off măcar. Sunt în play-out ei? Te referi la Rednic (n.r. - antrenor Poli Iaşi, care e implicat, de asemenea, în impresariat prin fiica sa, Luana)? Nu mă interesează pe mine ce fac impresarii. Ce să facă fata lui Rednic? Are şi ea zece fotbalişti că o ajută taică-su să facă şi ea nişte bani şi foarte bine face, că e fata lui.

*Nu vreau să o supăr pe Ana (n.r. - Anamaria Prodan), că sunt bun prieten cu Reghe (n.r. - Laurenţiu Reghecampf) şi ţin şi la ea. Dar le daţi prea multă importanţă impresarilor. Ce să vorbesc eu despre ce face Ana cu fotbaliştii? Eu nu comentez despre femei. Mi-a zis azi la telefon să o ajut cu Stoica (n.r. - fundaşul Ionuţ Stoica, împrumutat de FCSB) la Sibiu. I-am zis: „Dacă nu erai nevasta lui Reghe nu vorbeam cu tine“.

*Eu nu vorbesc cu femeile decât strictul necesar. Dacă e impresar, negociez ceva şi gata. Dar nu vreau să comentez mai mult despre ce poate face o femeie impresar.

Când jucăm cu Sibiul, o să aranajăm meciurile alea, bineînţeles. O să avem 6 puncte cu Hermannstadt, mă bucur că e Ana acolo. Trebuie să o ajutăm, ca să ne ajute şi ea! Gigi Becali glumind despre colaborarea cu Anamaria Prodan  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite