Gigi Becali, entuziasmat de echipa sa: „Am jucat în stil mare”. Calculele pentru titlu şi ce probleme are de rezolvat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, s-a arătat extrem de bucuros de victoria echipei sale în detrimentul celor de la CSU Craiova, în play-off-ul Ligii I.

„Dacă CFR pierde la Mediaş, iar noi batem la CFR Cluj, trecem pe primul loc! Voi omiteţi un lucru important. Faultul lui Niţu asupra lui Olaru era de «roşu», i-a spart faţa. Trebuia să-i dea cartonaş roşu. Arbitrii trebuie să înţeleagă unele lucruri. Sunt foarte bucuros că FCSB a jucat în stil de mare echipă. Eram îngrijorat. Azi am făcut presing sus, am fost în formă maximă. Să vedem dacă vom juca şi cu CFR Cluj la fel.

Totuşi, avem probleme în apărare. Vlad n-a greşit la gol, eu zic că e vina lui Panţîru la gol. Are doar o mică vină. De ce să fac schimbări la pauză dacă merge bine echipa? L-aţi văzut pe Vînă? A dat două pase la adversar, de asta a fost schimbat. Două astfel de pase te curăţă! Dacă nu eşti atent şi dai pase la adversari, «la revedere!» Oaidă e jucătorul care era înainte. Nu-l mai recunoşteam. Sunt bucuros pentru Tănase, sunt bucuros că şi-a revenit Coman. Sunt bucuros pentru că îmi revine echipa. Petre va avea şanse, dar acum e important să joace fotbaliştii care sunt în formă maximă. Eu cred că el va fi un mare atacant, dar la ora asta nu-i foarte bine pregătit. Nu cred că am greşit cu el”, a declarat Gigi Becali pentru DigiSport.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite