Gigi Becali: "Eu nu intru pe Arena Naţională pe propria răspundere, nu mai mă duc la puşcărie"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Becali nu e de acord cu formula prin care Arena Naţională va găzdui meciuri pe propria răspundere a beneficiarului şi nu vrea să rişte un accident.

Arena Naţională s-ar putea deschide în timp util pentru meciul România - Spania, din 27 martie, însă organizatorii fiecărui meci trebuie să-şi asume responsabilitatea pentru orice eveniment neplăcut. 

Dacă FRF e dispusă să îşi asume acest risc, Becali nu vrea să intre pe Arena Naţională pe propria răspundere. 

"Eu nu-mi asum răspunederea pentru nimic. Nu mai risc puşcăria. Ce lege e asta? Noi suntem instituţie ISU, dăm avizul, dar ei joacă pe răspunderea lor. Păi cum adică?! Nu îmi asum răspunderea pentur Arenă, nici dacă trebuie să închid clubul Steaua. Nimic nu-mi asum! Cum să răspund eu? Dacă curge apă pe instalaţia electrică, se curentează un om şi eu fac puşcărie!?

În acest an va începe proiectul pentru cea mai frumoasă bază din Europa! O să o fac într-o pădure. Bine, doar dacă mă calific în Liga Campionilor că bani de la mine nu mai dau", a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Steaua e ca Barcelona

Gigi a mai spus că nu are nici o emoţie pentru titlu. 

"La ora asta, Steaua poate întâlni orice echipă din Europa, fără să se facă de râs. Niciodată n-am avut o echipă atât de valoroasă şi de puternică individual. Am făcut o selecţie din Liga 1.

La Steaua ca să joci nu-ţi trebuie numai valoare, îţi trebuie şi bărbăţie. Uite Alcenat, cel mai bun fundaş din România, la Steaua n-a reuşit. Tade, marcator, golgheter, la Steaua n-a reuşit. Sunt jucători care când vin la Steaua nu reuşesc. Mai multe virtuţi trebuie să ai ca să joci la Steaua.

În ce priveşte campionatul, o spun cu lipsă de modestie şi fără aroganţă şi fără mândrie, nu-mi fac niciun fel de griji că pierdem campionatul. Deja ne-am apropiat la 4 puncte, care înseamnă două. Ne vom apropia la un punct, care înseamnă jumătate de punct. Steaua e o echipă care nu dă şansă ghinionului. Asta e o echipă gen Barcelona. Nu lasă ghinionul să decidă niciodată. E atât de puternică, încât nici ghinionul nu-i poate face faţă. E ca Barcelona. Te bate şi cu asta basta!”, a declarat finanţatorul Stelei, în direct, prin telefon, la emisiunea Digi Sport Special.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite