Sport

articolul anterior articolul urmator

Gigi Becali, impasibil când a aflat că a murit Andrei Gheorghe: „Ce tragedie?“

6
21 Mar 2018 11:12:37
Autor: Amir Kiarash
Gigi Becali
Gigi Becali

Andrei Gheorghe a fost printre puţinii oameni care au avut curajul de a-i spune, direct, patronului FCSB că bate câmpii şi că vorbeşte prostii. Iar asta într-o emisiune televizată.

Gigi Becali s-a obişnuit ca, atunci când intervine telefonic la o emisiune sau când e invitat în studio, să fie lăsat să abereze minute în şir. 
 
De altfel, sunt foarte mulţi moderatori care acceptă această situaţie jenantă doar pentru a-l avea pe latifundiarul din Pipera în emisiunile lor. Spre lauda lui, Andrei Gheorghe n-a acceptat un astfel de compromis, după cum „Adevărul“ a arătat aici.
 
Având în vedere că Andrei Gheorghe a fost printre puţinii oameni care au avut curajul de a-i spune în faţă lui Becali că susţine nişte prostii, cei de la cancan.ro au luat legătura cu patronul clubului FCSB pentru a afla reacţia sa după dispariţia vedetei.
 
Ce a spus Becali?
 
*Ce tragedie? Andrei Gheorghe? Nu mai ştiu ce a fost atunci, eu nu l-am cunoscut. Sau l-am cunoscut doar când avea emisiuni, dar nici nu mai ţin minte. Pe cuvânt că nu mai ţin minte! 
 
*Lucrurile rele nu le ţin minte… Eu, dacă mă spovedesc… Nu mai ţin minte dacă la discuţia aia de care spui a fost de bine! Dar, dacă a fost bine, înseamnă că a fost bine, dacă a fost rău, iar am uitat! Că ştii că nu ţin minte răul, aşa am spus.
 
*Acum, dacă a murit omul, ce să zic? Poate să fie oricine, eu zic Dumnezeu să-l ierte! Eu transmit tuturor Dumnezeu să-i ierte, atât ştiu

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

6 Comentarii

Shenghen Alikianos
21.03.2018, 12:55:49

Io unu' cred ca dati prea multa importanta acestui Fecali. Da, dati prea multa vizibilitate derbedeilor post decembristi.

+1 (5 voturi)
Kongo-Müller
21.03.2018, 13:26:50

Astept cu nerabdare un articol in care sa aflam si noi adevarul despre Gigiii ... ce facea cu oile lui cand era singur cu ele ? Pac pac ... am glumit. Omul acesta ar trebui sa-si continue pedeapsa la puscarie. A mintit comisia de eliberare conditionata, declarand ca e scriitor.

-2 (2 voturi)
OmTacut
21.03.2018, 13:40:22

Ii faceti reclama lui "Fecali" cum bine l-a denumit un ante comentator Shenghen Alikianos.

-1 (1 vot)
Florin Ortodox
21.03.2018, 14:40:39

Dumnezeu să-l ierte! Dar de ce se vorbește atât despre cetățeanul sovietic și român, Gheorghe Andrei? Nu e bine să vorbim rau despre morți, MAI ALES ÎN ACESTE 40 DE ZILE, DUPĂ CARE DUMNEZEU SFÂNTA TREIME, O SĂ-I FACĂ JUDECATA PERSONALĂ !.... Personal, nu am purtat vreo admirație deosebită pentru acest om, DAR NU POT SĂ NU REGRET, CĂ FOSTA NEVASTĂ A FOST EXTREM DE ,,ASCULTĂTOARE/CORECTĂ,, CÂND A FOST VORBA SĂ-I ARDĂ CORPUL (să fi fost la fel oare și în căsnicia cu el? ori după?..hm). NU I-A DAT ,,ASCULTĂTOAREA,, NICIO ȘANSĂ PENTRU ÎNVIEREA ÎN TRUP. Amărâtul de el.....vezi: „Aștept învierea morților și viața veacului ce va să fie”.

Banan Crudu
21.03.2018, 17:23:12

Sincer... Cine ? Becali şi "Arde-i" Gheorghe ? Doi obraznici: unu-n viață, ălalt mort. Pe bune...chiar aşa mare "talent" avea Gheorghe ăsta când ne porcăia la tv sau la radio ? Jignea pe toată lumea,iar noi trebuie să fim extaziați de ce mare somitate ne onorează cu injurii ? Ce talent deosebit ? Cât despre Jiji...să fim serioşi. Pe ăsta ajunge să-l priveşti o dată.

Vezi toate comentariile (6)

Modifică Setările