Gigi Becali imploră statul să-i salveze familia. Patronul Stelei are o idee năstruşnică în privinţa palatului său

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Becali îşi ispăşeşte pedeapsa cu închisoarea la penitenciarul Poarta Albă, de unde face un apel la statul român să-i salveze familia.

Într-o declaraţie pentru România TV, patronul Stelei a spus: "Nu sunt un om fricos, dar îmi ajunge. Nu vreau să vorbesc la televizor. Nu vreau să am belele iar. Vreau să stau liniştit şi să îmi văd familia. Nu mă interesează decât familia mea şi vreau să-mi salvez familia. Rog statul român să-mi salveze familia distrusă, care plînge încontinuu". 

Apoi, el a precizat că vrea să transforme palatul său, din Aleea Alexandru."Palatul meu Becali va fi palatul dreptăţii şi acolo vor lucra avocaţi din toată lumea şi acolo vor fi primite petiţiile de la toate puşcăriile din Ţara Românească. Acolo se vor apăra drepturile deţinuţilor. Vreau să salvez zeci de oameni, de părinţi care mor de dorul copiilor", a mai spus Becali. 

Deşi se teme că declaraţiile sale îi vor dăuna, Gigi nu s-a putut abţine să nu vorbească ziariştilor: "Sper ca nu cumva, cineva să se supere şi să-mi taie şi ziua liberă. Cînd am venit la penitencarul Poarta Alba mi s-a spus că pot vorbi cu orice televiziune vreau, pentru că nu este interzis", a încheiat Gigi, care este închis din mai 2013.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite