Gigi Becali a început anul prost: A pierdut 3 milioane de euro şi a reacţionat dând afară un om

0
Publicat:
Ultima actualizare:
becali

Primele zile din 2022 au adus o veste proastă pentru patronul clubului FCSB, care spera să realizeze o afacere profitabilă.

Pe toată durata lunii decembrie, presa sportivă din România a bătut moneda pe subiectul plecării lui Florin Tănase (27 de ani) la Al-Nasr Dubai (Emiratele Arabe United). 

Afacerea era prezentată ca fiind o formalitate, având în vedere că ocupanta locului 7 din 14 în ADNOC Pro League avea de achitat doar 3 milioane de euro. Suma reprezintă clauza de reziliere din contractul lui Tănase cu FCSB.

Acum însă, afacerea nu mai e atât de sigură. Ceea ce a reieşit din declaraţia oferită de impresarul Victor Becali pentru Telekom Sport: „Tănase a spus «Dacă plec, bine, dacă nu, data viitoare», nu e un băiat disperat să plece. Sigur că şi-ar dori, oricine îşi doreşte. Sunt convins că, într-o zi, o să vină şi un contract bun pentru el“.

1,5 milioane de euro a plătit Gigi Becali pentru transferul lui Florin Tănase de la Viitorul, în august 2016.  

Budescu, contract reziliat

Având în vedere că, deocamdată, vânzarea lui Tănase a căzut, Becali, oricum disperat să micşoreze cheltuielile, a trecut la măsuri concrete. Prima dintre ele: debarasarea de Constantin Budescu (32 de ani). Care avea un salariu stagional de 240.000 de euro.

Cu doar un gol şi o pasă de gol, în actualul sezon, de când a revenit la FCSB, „Budi“ a fost considerat prea slab pentru echipă, având în vedere contractul său foarte mare. Aşadar, Becali s-a înţeles cu fostul internaţional pentru rezilierea contractului, după numai patru luni.

„Constantin Budescu a plecat deja, i-am dat 150.000 de euro. Nu ne mai putea ajuta şi a plecat, a semnat rezilierea. Păi, cum să nu semneze? La 150.000 de euro pentru patru luni“, a declarat Gigi Becali pentru Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite