Gigi Becali, incoerent după Astra - FCSB: A trecut de la „nu ştiu cine va fi antrenor“ la „El va fi antrenor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dezastrul de la FCSB are o singură explicaţie: managementul catastrofal al patronului care nici el nu mai ştie ce vrea.

FCSB a început sezonul cu Bogdan Andone, un veritabil secund pentru Gigi Becali, l-a continuat, luni, la Giurgiu, cu secundul fostului secund, Vergil Andronache, iar acum se pregăteşte de instalarea lui Toni Conceicao, un secund portughez!

Acesta, în vârsta de 57 de ani, a intrat în istoria Ligii I prin clauza pe care a acceptat-o la ultimul său contract la CFR, în sezonul trecut: să i se facă echipa de către şefi, fără să comenteze!

Acum, Conceicao are prima şansă de a veni la FCSB şi de a conduce echipa, joi (ora 21.30, Pro TV), în prima manşă cu Mlada Boleslav din Cehia, în turul III preliminar al Ligii Europa.

Această variantă a fost confirmată de Gigi Becali, la Digi Sport, deşi, într-o primă fază, patronul FCSB-ului n-a fost foarte convingător în declaraţii.

Ce a spus Gigi Becali?

*E posibil, nu ştiu dacă vine Conceicao. Nu ştiu, nu ştiu cine vine antrenor. Până nu... Asta e, ce să facem? Ce, e moarte de om? Şi ce dacă am pierdut? (n.r. - meciul cu Astra) Pe toate le pierdem.

*Sigur, sigur până la meciul din Liga Europa va fi un nou antrenor. În pole-position e Conceicao, da! Ce rost are să mai vorbim de al doilea, al treilea...? El cunoaşte bine echipa aia, Guimaraes... Zic şi eu că o să trecem de Mlada! M-am gândit că vrea să se răzbune pe CFR, cunoaşte şi echipa CFR-ului. 

*Dacă face el totul, d-aia vine. Ce metode să accepte? Eu nu mă bag, el face totul şi eu nu mă mai bag.

3 trofee a cucerit Antonio Conceicao în trei mandate la CFR Cluj: două Cupe ale României (2008-2009 şi 2015-2016) şi o Supercupă (2009).  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite