Sport

articolul anterior articolul urmator

Gigi Becali, un inteligent asimptomatic: „Eu sunt formator de opinie. Coronavirusul există, dar e un virus pe care aşa cum îl iei, aşa şi scapi de el“

15
12 Jul 2020 06:25:15
Autor: Amir Kiarash
Gigi Becali, un exemplu negativ în cam orice
Gigi Becali, un exemplu negativ în cam orice

Dacă despre părerile fotbalistice ale latifundiarului din Pipera am aflat tot ce era de aflat, acum ne dăm seama că, din cauza modului în care ignoră măsurile sanitare, el reprezintă o ameniţare şi pentru sănătatea publică.

Cifrele coronavirusului sunt în creştere în România, iar la această realitate alarmantă contrbuie cei care ignoră nişte măsuri sanitare de bun simţ. Vorbim, în primul rând, despre folosirea măştilor în spaţiile închise sau în locurile aglomerate, în aer liber, în care nu poate exista distanţare fizică.
 
Chiar dacă folosirea măştilor într-un magazin, în mijloacele de transport în comun sau într-un centru comercial e un gest simplu, care presupune un efort minim, de câteva minute, din păcate, mulţi îl ignoră. Şi, făcând asta, contribuie la răspândirea unui virus care a provocat deja peste 565.000 de decese la nivel global. În România, bilanţul morţilor se apropie de 2.000.
 
Din păcate, în categoria inconştienţilor se află şi Gigi Becali. Iar asta în condiţiile în care cel mai apropiat prieten de al său, Teia Sponte, a fost bolnav de COVID-19 şi a avut nevoie de îngrijiri medicale! Chiar şi aşa, într-o intervenţie la Digi Sport, patronul FCSB a insistat că el nu foloseşte masca de protecţie!
 
Ce a spus Gigi Becali?
 
*Eu, aşa e, sunt formator de opinie, dar eu voi spune ce cred eu. Coronavirusul există, dar e un virus pe care, aşa cum îl iei, aşa şi scapi de el.
 
*Asta e părerea mea. Nu vedeţi că nici nu port mască, nu mi-e frică.
 
CITEŞTE ŞI:
 
Gigi Becali râde de COVID-19: „Ce e cu virusul ăsta?“. De ce simte că e imun
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

15 Comentarii

Kongo-Müller
12.07.2020, 08:58:09

E cel mai inteligent din lume :)) A reusit sa scrie vreo 5 carti in 3 luni ... un "Geniu Eminescian"

+5 (7 voturi)
Mesterul Ardelean
12.07.2020, 09:43:56

Iata cat de inteligent este individul ... CITAT: "Eu, aşa e, sunt formator de opinie, dar eu voi spune ce cred eu." CITATUL COMPLET: "Eu, asa e, sunt formator de opinie, dar eu voi spune ce cred eu ... pentru ca, insa, eu cand cred ca eu spun ceea ce zic eu devin prin eu-l meu superior propriul meu eu cu pareri inteligente despre eu." In final, trebuie sa admitem ca 50% din merit e a lui Olaroiu, 50% din merit e a lui Protasov dar cel mai mare merit nu poate fi decat al ciobanului fara de care nu putem trai!

+3 (5 voturi)
Truth
12.07.2020, 11:30:54

Asa este, Becali este cel mai tare! :)

-1 (3 voturi)
staciu dan
12.07.2020, 11:22:30

Si amir loveste din nou :)

+4 (4 voturi)
Vasile Preda
12.07.2020, 11:25:39

Să ții masca pe gură în tramvaiul 41 când afară sunt 37 de grade e un efort minim?! Asta e percepția despre lume a omului din biroul cu aer condiționat!

-4 (8 voturi)

Vezi toate comentariile (15)

Modifică Setările