Gigi Becali îşi anunţă iminenta ieşire din fotbal: Ce l-a îndemnat să ia în calcul o decizie atât de radicală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Becali

În ultimele două sezoane, latifundiarul din Pipera a investit cei mai mulţi bani în transferuri, însă titlul a ajuns, mai întâi, la Astra, iar apoi la Viitorul.

Gigi Becali a început să realizeze că are şanse tot mai mici să pună mână pe banii care ar veni dintr-o eventuală calificare în grupele Ligii Campionilor.

FCSB nu joacă mai nimic şi, chiar dacă a trecut pe locul 1 în play-off, finanţatorul roş-albaştrilor a admis că echipa nu poate rezista acolo la ce fotbal practică. Tocmai de aceea, Gigi Becali a făcut un anunţ dur la Digi Sport: ia în calcul ieşirea din fotbal!

Ce a spus Becali?

*Nu ştiu ce voi face cu el la vară. O să văd dacă mai stau în fotbal, că nu-mi place să dau milioane de euro şi să mă domine Iaşiul.

*După mine, Budescu e singurul care confirmă dintre toate transferurile. Să nu mai puneţi FCSB pe primul loc în clasament, să-l puneţi pe Budescu! Dacă nu era el, eram morţi.

*Nu mă întrebaţi despre ce vreau să fac. Nu mai vreau să mă războiesc cu nimeni. Le-am creat toate condiţiile şi au ajuns să fie dominaţi de Iaşi, care aveau şi un om în minus. 

*Eu nu mai vreau goluri după minutul 70, vreau să ne distrăm cu adversarul. Asta vreau să se întâmple, asta e filosofia mea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite