Gigi Becali le-a transmis un mesaj suporterilor Stelei de după gratii: ce scrie în comunicatul latifundiarului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul formaţiei din Ghencea va afla la finalul lunii martie, dacă va fi eliberat, însă până atunci a ţinut să facă anumite precizări în problema pierderii mărcii Steaua.

Steaua are din ce în ce mai puţini suporteri la meciurile disputate pe teren propriu, după ce fanii au ales să protesteze astfel vizavi de decizia conducerii de a amâna negocierile cu reprezentanţii Armatei.

Printr-un verdict definitiv şi irevocabil, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a acordat marca Steaua Clubului Sportiv al Armatei (CSA), iar de atunci oamenii lui Becali au inventat alte sigle şi au încercat să minimalizeze o problemă importantă. 

Furioşi că Gigi Becali nu se grăbeşte să recupereze marca Steaua, fanii boicotează echipa lui Gâlcă, ceea ce a cauzat pierderi financiare pentru Becali.

Într-o încercare disperată de a readuce publicul pe stadion, latifundiarul din Pipera a pus un comunicat pe site-ul oficial al clubului. Afirmaţiile sale sunt însă contrazise de reprezentanţii Armatei. CSA Steaua insistă că Becali a pierdut, pe lângă sigla echipei, şi palmaresul, dar şi culorile echipei. Acest scenariu e negat, din nou, de mesajul lui Becali.

Ce scrie în comunicat?

Având în vedere informaţiile din ultima perioadă cu privire la urmările deciziei Înaltei Curţi de Casaţie si Justiţie din 3 decembrie 2014, domnul George Becali doreşte să liniştească suporterii clubului nostru şi le transmite următoarele:

1. Asociaţia Fotbal Club Steaua Bucureşti a preluat de la Clubul Sportiv al Armatei, prin hotărâre judecătorească (statut), PALMARESUL, tradiţia, istoria şi culorile echipei de fotbal care a câştigat Cupa Campionilor Europeni în 1986.

2. SC Fotbal Club Steaua Bucureşti SA a preluat de la AFC Steaua Bucureşti, prin hotărâre judecătorească (statut), PALMARESUL, tradiţia, istoria şi culorile echipei de fotbal, fiind continuatoarea echipei de fotbal care a câştigat Cupa Campionilor Europeni în 1986.

3. Prin aceeaşi hotărâre judecătorească, s-a stabilit faptul că numele echipei este „Steaua Bucureşti“.

4. Pe tema preluării echipei de fotbal a fost deschis un dosar penal, iar după cercetările facute în cadrul anchetei s-a decis neînceperea urmăririi penale.

5. În urma discuţiilor apărute în spaţiul public cu privire la decizia ÎCCJ, este de precizat faptul că sigla (marca) nu are nici o legătură cu PALMARESUL, istoria, tradiţia şi culorile, care sunt ale clubului nostru prin hotărâre judecătorească (statut).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite