Gigi Becali dă lovitura: A anunţat cine va fi noul sponsor al FCSB după dispariţia City Insurance

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Becali

Formaţia bucureşteană a rămas cu o „gaură“ importantă în buget, însă nu pentru mult timp. În curând, pe tricourile roş-albaştrilor va apărea un brand care deja are legături cu vicecampioana Ligii I.

FCSB a devenit, începând din 2017, o formaţie inexistentă la nivel european, în condiţiile în care a ratat de fiecare dată accederea în grupele competiţiilor UEFA. Iar pe plan intern, ultimul titlu datează din 2015, fiind câştigat cu Costel Gâclă pe bancă.

În ciuda contraperformanţelor înregistrate, FCSB rămâne cea mai mediatizată grupare din fotbalul intern. Motiv pentru care, în continuare, reprezintă o ţină atractivă pentru sponsori. Drept dovadă, acum, când City Insurance a dispărut de pe tricourile echipei, după cum „Adevărul“ a scris aici, Gigi Becali are deja o variantă concretă pentru înlocuirea brandului falimentar. După cum a dezvăluit într-o intervenţie la Realitatea Sportivă, noul sponsor e dispus să plătească 1,5 milioane de euro pe an. Aproape sigur însă, suma fixă va fi mai mică, urmând să ajungă la 1,5 milioane, dacă vor fi îndeplinite anumite bonusuri de performanţă.

Betano

Ce a spus Gigi Becali?

*Nu e nicio problemă că a dispărut sponsorul de pe tricouri. E chiar foarte bine pentru noi pentru că am găsit alt sponsor care dă mai mulţi bani.

*Sponsorul de pe spatele tricoului (n.r. - o casă de pariuri) vrea să dea 1.5 milioane de euro şi să treacă pe faţa tricoului. Mai avem unii care fac nişte cazane şi vor să intre şi ei. Fac afaceri cu imobiliare şi terenuri.

*Pe mine nu mă interesează cât de mare eşti tu, pe mine mă interesează să-mi dai banii, că oricum semnăm un contract.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite