Mihai Stoica a povestit ce face ca manager al Stelei: „Satisfac dorinţele lui Gigi Becali la milimetru. Nu mai fac niciun comentariu. El gândeşte profund“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meme a dezvăluit cum decurg întâlnirile lui în închisoare cu patronul roş-albaştrilor şi ce şanse sunt ca acesta să vândă Steaua după tot ce i s-a întâmplat.

Cu Gigi Becali în închisoare, Mihai Stoica s-a trezit peste noapte cu o putere sporită la club. Una dintre primele decizii pe care le-a luat a fost organizarea unei conferinţe la palatul latifundiarului. S-a aşezat pe scaunul lui Gigi Becali şi a vorbit despre Steaua. Mulţi au speculat că, în acel moment, Meme şi-a îndeplinit un vis.

Într-un interviu acordat săptămânalului „Fanatik“, managerul formaţiei din Ghencea neagă această variantă şi povesteşte care e rolul său la club.

„Gigi m-a pus să organizez conferinţa la palat“

„Gigi m-a rugat ca pe fratele lui, în momentul în care trebuie să transmit ceva din partea lui, să merg la palat, să mă aşez pe scaunul pe care obişnuia el să se aşeze doar pentru a mai vedea decorul de acolo la televizor şi să mai retrăiască anumite momente. Nu sunt ideile mele, sunt dorinţele lui pe care i le satisfac la milimetru. Indiferent dacă sunt sau nu de acord cu ce zice Gigi nu mai fac nici un comentariu. Înainte era altceva. Din fericire, deciziile pe care le ia sunt gîndite profund“, şi-a început Stoica discursul.

„România n-are nimic de câştigat că Gigi e închis“

Meme e ferm convins că patronului său i s-a făcut o nedreptate în momentul în care a fost trimis după gratii.

„Parcă s-a rupt ceva în Gigi. E un om care are de făcut o pedeapsă, pe care unii consideră că o merită şi alţii, marea majoritate, consideră că nu o merită. Uite că şi de acolo reuşeste să ajute oameni care au probleme şi să ia, la un moment dat, chiar şi faţa autorităţilor. Vezi inundaţiile din judeţul Galaţi. E păcat! Nu cred că România are ceva de câştigat cu Gigi Becali la închisoare. Ar avea mult mai mult de câştigat cu el în libertate. Dacă se vrea să i se dea o lecţie, ar fi trebuit instituit arestul la domiciliu“, a continuat managerul Stelei.

„Nu vinde Steaua cât va trăi“

Stoica susţine că, de când a fost închis, latifundiarul nu mai e aşa de preocupat de fotbal, însă nu va renunţa la formaţia din Ghencea.

„Nu mai trăieşte cu aceeaşi intensitate meciurile Stelei, e firesc. Are alte trăiri şi chiar dacă e implicat în permanenţă, simt că trăirile lui sunt altele. Dar nu va renunţa la Steaua cât va trăi!“, a încheiat Meme.

Cred că Iordănescu, după episodul ăla cînd a vrut să-i ia Steaua lui Gigi, a încercat să se apropie de Gigi, a reuşit, şi cred că obiectivul lui numărul unu este să-şi planteze progenitura în structurile clubului.   Noi nu putem să luăm niciodată legătura cu Gigi, doar el ia legătura cu noi. Când consideră că trebuie să ne cheme la vizită, ne cheamă. Are minute şi poate să ne sune. E cumplit! A fost foarte complicat când aveam de făcut transferurile.  Mihai Stoica manager Steaua  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite