Gigi Becali, fără milă: A mai dat afară un jucător. „Nu mai calcă iarba în tricoul FCSB!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Becali

La formaţia din Berceni domneşte amatorismul de ani buni! Aşa se face că un fotbalist adus în această vară e dat afară după doar patru apariţii oficiale pe teren!

Gigi Becali a anunţat plecarea unui jucător, fix înaintea unui meci crucial, ca cel de joi seară, cu Viking. 

„Bouhenna nu mai calcă iarba, nu mai vede iarba FCSB-ului în viaţa lui. Poate să plece. N-a fost un meci dificil cu Chindia, a fost un meci distrus de Bouhenna. La primul gol, a zis că nu vrea mingea, apoi la al doilea gol l-a încurcat pe Tamm. Bouhenna a greşit şi cu Rapidul. Am zis că nu mai critic jucătorii, dar îi zic că mai bine să plece decât să stea aici. I-am dat bani, îi mai dau nişte bani şi gata. Un jucător mai greşeşte, dar când distruge echipa aşa, păi cade echipa definitiv! La revedere, tată! La FCSB vine lumea să vadă spectacol, cumpără biletele într-o oră, n-are voie adversarul să ajungă la poartă“, a explicat Becali, la Pro Arena.

Rachid Bouhenna (31 de ani) a fost adus, în această vară, la FCSB, după ce campioana CFR Cluj l-a pus pe liber. Francezul a adunat patru meciuri la formaţia din Berceni, fiind pe teren 248 de minute.

Echipele româneşti în play-off-ul Conference League

Joi, prima manşă

*CS U Craiova - Hapoel Beer Sheva (Israel) ora 20.30, Digi Sport, Prima Sport

*Maribor (Slovenia) – CFR Cluj ora 21.15

*FCSB – Viking Stavanger (Norvegia) ora 21.30, Pro TV

*Toate cele trei partide-retur sunt programate pentru joia viitoare, 25 august.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite