Gigi Becali, „turbat“: Şi-a făcut un fotbalist „căcăcios“ şi a desfiinţat echipa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Becali

FCSB e pe cale să piardă titlul pentru al 6-lea sezon la rând! Iar patronul echipei a făcut o criză de nervi, după un meci cu Sepsi (2-2), care a îndepărtat şi mai mult formaţia sa de primul loc.

FCSB dă semne tot mai clare că nu va fi în stare să câştige campionatul nici în această stagiune în care CFR s-a despărţit de Dan Petrescu şi, în general, a avut rezultate sub cele înregistratre în sezoanele precedente.

Dacă CFR a scăzut, în mod evident, din punct de vedere al calităţii, FCSB rămâne un etalon al amatorismului! Un club unde patronul „antrenează“ prin telefon. Iar rezultatele se văd: din 2015, de când Gigi Becali a ieşit din închisoare şi a avut acces direct la echipă, FCSB n-a mai luat titlul!

Duminică seară, după remiza smulsă la Sfântu Gheorghe, 2-2 cu Sepsi, Gigi Becali a intrat telefonic la emisiunea „Digi Sport Special“, moderată de Vali Moraru, şi şi-a făcut praf echipa, în stilul său caracteristic.

Ce a spus Gigi Becali?

*Doar o minune ne mai aduce titlul. Eu nu o văd pe CFR Cluj, când are titlul pe masă, să nu câştige. Minunea asta trebuie să se întâmple de două ori. Pe Craiova o batem, dar pe CFR Cluj nu avem cum să o batem. Nu avem cu cine.

*Dacă stăm bine să ne gândim, noi trebuia să scoatem un egal la Iaşi, anii trecuţi, şi am luat bătaie când ei erau în zece oameni. Nu este exclus ca Botoşani să scoată un egal cu CFR (n.r. - marţi). Dar ar fi tot o minune. Nu o văd pe CFR, cu titlul pe masă, să nu câştige un meci. Noi pe Craiova îi putem bate, dar pe CFR, dacă jucăm ultimul meci, nu avem cum să îi batem. Deci am avea nevoie de două minuni.

*Sunt jucători tineri care nu sunt de competiţia asta. Radunovici, Olaru, Moruţan, Tănase.... Creţu a mai jucat, dar tot a greşit la gol. Olaru, toate mingile doar la adversar. Moruţan la fel. Emoţia... De Tănase nu pot să zic, dar nici n-a avut cu cine juca. Nici Tavi Popescu n-a avut emoţii, dar ei doi n-au avut cu cine să joace. N-am văzut aşa ceva.

*Radunovici, fotbalist adevărat, dar de când a venit aici, e fricos, e căcăcios. Toţi, când vin la noi, le tremură picioarele. N-ai ce să le faci, nu sunt bărbaţi. Fotbalul se joacă pe bărbăţie.

*Nu e Andrei Burcă (n.r. - fundaş CFR Cluj) un fotbalist extraordinar, am vrut să îl iau, dar e bărbat. Se bate în orice situaţie! 

*Asta e selecţia mea. Nu există test de bărbăţie! Eu iau după ce văd. Rădoi mi-a spus că Vînă e bun, că va fi o soluţie la naţională. Acum e praf! Ce inter să fii, dacă n-ai dat niciun gol?

*Eu nu mă compar nici cu CFR, au luat campionatul de 4 ori la rând (n.r. - au, de fapt, trei titluri la rând). Care e problema? Ce au făcut? Unde sunt banii? Ei au 20 de milioane minus în cont.

*Când nu iese, mă distrez. Vai, ce supărat sunt că nu iau campionatul. M-aş supăra să pierd bani din buzunarul meu. Dacă nu-l vindeam pe Man, nu vă mai răspundeam la telefon, eram supărat. Acum am răspuns ca să râd cu voi. Ne îmbolnăvim de la fotbal?

CITEŞTE ŞI:

Ilie Dumitrescu a dat de pământ cu Gigi Becali: Dialog aprins prin telefon

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite