Gigi Becali se visează din nou preşedinte de partid. Care este doctrina pe care vrea s-o implementeze latifundiarul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

După ce a preluat de la Viorel Lis, la începutul anilor 2000, Partidul Noua Generaţie, pe listele căruia a candidat la alegerile prezidenţiale din 2004 şi 2009, Gigi Becali se visează din nou şef al unei formaţiuni politice, deşi la ieşirea din închisoare spunea cu totul altceva.

"Nu ştiu cum se va numi noul partid. O vor face oamenii care vor fi în conducere. Deja lucrez pentru a face un nou partid. Eu doar îl finanţez. Nu mai vreau oamenii lui Dragnea în Parlamentul României. Nu toţi tractoriştii să conducă ţara. Vor fi numai oameni cu studii superioare, academicieni, profesori universitari. Gata, m-am săturat de felul în care e condusă această ţară. Dragnea vrea servitori, oamenii cu demnitate nu au intrat în politică să fie slugi. Am luat deja legătura cu mai mulţi oameni. Ne vom întâlni 30-40 de persoane într-o şedinţă.Vreau să fie o bombă, să vadă lumea că se poate şi altfel", a zis Gigi Becali la B1 TV. 

Apropiaţii latifundiarului din Pipera susţin că acesta se gândeşte să facă pasul acesta încă de la finalul anului trecut, iar formaţiunea s-ar putea numi Familia Ortodoxă. Becali intenţionează chiar să discute cu Patriarhul Daniel pe această temă, întrucât îşi doreşte înalţi ierarhi ai Biserici pe listele pentru viitoarele alegeri. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite