Gimnastică: Larisa Iordache a câştigat medalia de aur la etapa de Cupă Mondială de la Doha

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Larisa Iordache FOTO Reuters
Larisa Iordache FOTO Reuters

Gimnasta Larisa Iordache, în vârstă de 17 ani, a reuşit să câştige, joi, medalia de aur la etapa de Cupă Mondială de la Doha pentru proba de sărituri, informează Agerpres.

Larisa Iordache a reuşit să se claseze pe primul loc în finală, cu un total de 14,337 de puncte, după ce le-a întrecut pe reprezentanta Sloveniei (Teja Belak - 14,100 pct) şi pe cea din Hong Kong (Ying Angel - 13,812 pct).

Gimnasta româncă a reuşit să obţină 14,337 de puncte, după ce a primit pentru cele două sărituri de concurs (14,575 şi 14,100 de puncte).

Astfel, Larisa Iordache reuşeşte să se califice şi în cadrul finalei de la bârnă şi sol desfăşurată la Doha, capitala Qatarului, unde va concura alături de Diana Bulimar.

Anul trecut, Larisa Iordache a reuşit să cucerească medalia de aur la etapa de Cupă Mondială desfăşurată la Glasgow, Scoţia, după ce a depăşit-o pe reprezentata Statelor Unite, Elizabeth Price.

Gimnasta Larisa Iordache, născută în Bucureşti, este medaliată olimpică în 2012 cu echipa şi de 7 ori medaliată europeană.


Citeşte şi:

Larisa Iordache a făcut bilanţul pentru 2013: „A fost un an greu pentru mine, cu multe dezamăgiri“

Larisa Iordache a fost prezentă vineri la sediul MAI, unde s-a bucurat de recunoaşterea rezulatelor obţinute în 2013.

Gimnastică: Larisa Iordache s-a răzbunat pe americanca Elizabeth Price pentru ce a păţit la Stuttgart

Românca Larisa Iordache a câştigat medalia de aur la etapa de Cupă Mondială disputată la Glasgow (Scoţia). Ea a primit cele mai mari note la sol, bârnă şi sărituri şi s-a clasat pe locul al doilea la paralele, după americanca Elizabeth Price.

„Aur“ pentru România! Larisa Iordache a câştigat etapa de Cupă Mondială de la Glasgow

Larisa Iordache a cucerit sâmbătă medalia de aur, la Cupa Mondială de Gimnastică, disputată în Scoţia, la Glasgow.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite