GIMNASTICA ROMÂNEASCĂ NU MOARE Larisa Iordache: "M-a ambiţionat mai mult eşecul acesta"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gimnasta Larisa Iordache, campioană europeană la sol şi vicecampioană continentală la bârnă, era una dintre favoritele la medaliile olimpice, dar accidentarea şi lipsa de experienţă au împiedicat-o să-şi dea adevărata măsură a talentului ei.

Larisa a contribuit la medalia de bronz în concursul pe echipe, dar la individual compus (9) şi în finala de la bârnă (6) a avut evoluţii marcate de greşeli. ''M-a ambiţionat mai mult eşecul acesta, însă mă bucur că mi-am făcut treaba pentru echipă. Aşa a fost să fie. Cred că orice om învaţă din greşeli şi sper ca acestea să nu se mai întâmple'', a declarat Larisa Iordache, la Casa României de la Londra.

Antrenoarea Mariana Bitang aprecia că lucrul cel mai important pentru Larisa este să înveţe să comunice cu staff-ul tehnic. ''Probabil din prima zi am avut aici ghinioane. Vreau să spun că lucrul cel mai important pe care Larisa trebuie să-l înveţe este că trebuie să comunice şi deocamdată să lase în lucrurile esenţiale pe alţii să decidă, pentru că a ascuns prea mult. Pe ea o mai durea călcâiul din când în când acasă, dar a ascuns până nu a mai putut să suporte durerea. Acel moment s-a întâmplat să fie aici. Asta este. E o etapă din viaţă, învăţăm şi trecem mai departe''.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite