VIDEO  Cel mai spectaculos gol nevalidat din acest debut de sezon. Balonul a trecut cu mult linia porţii, arbitrii n-au văzut nimic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ediţia a 51-a a Bundesligii, prima ligă germană, a debutat în week-end. Partida dintre Hoffenheim şi Nurnberg (2-2) a iscat însă o controversă serioasă, după ce gazdelor nu le-a fost validat un gol clar.

La 1-0 pentru „albaştri”, atacantul german Kevin Volland a avut o execuţie spectaculoasă, peste portarul lui Nurnberg, Schafer. 

Balonul a căzut mult după linia porţii, însă a revenit apoi în joc, din cauza unui efectului imprimat de lovitura atacantului lui Hoffenheim. 

Vezi aici golul nevalidat al lui Volland

Nu şe ştie care ar fi fost soarta partidei dacă reuşita ar fi fost validată (de altfel, Hoffenheim a marcat apoi golul de 2-0, dar a fost egalată până la final), dar evenimentul a provocat discuţii aprinse după meci. 

Mai ales legate de introducerea tehnologiei de linia porţii şi în Bundesliga. În acest week-end începe noul sezon şi în Premier League, primul campionat în care se va folosi acest tip de tehnologie. 

“Nu prea am ce să spun. Mingea a fost în poartă, dar nu pot schimba decizia arbitrului. Dacă tehnologia va fi introdusă şi la noi cred că va fi un pas înainte”, a declarat Markus Gisdol, antrenorul lui Hoffenheim. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite