Grigoraş, atacat deschis pentru ce a făcut la Târgu-Mureş: „După ce a plecat, jocul echipei a crescut. E mai elaborat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petre Grigoraş
Petre Grigoraş

Unul dintre tehnicienii apreciaţi din fotbalul românesc, „Grig“ a rezistat doar două etape la ASA, după care i s-a reziliat contractul. S-a spus că antrenorul n-a fost dorit de vestiar, ceea ce s-a confirmat acum.

Cu Petre Grigoraş pe bancă, ASA Târgu-Mureş a fost învinsă de Pandurii (0-1) şi de CFR Cluj (0-1) şi a fost la un pas de a rata prezenţa în play-off.

Omul care conduce clubul din umbră, Claudiu Maior, s-a mişcat repede şi a renunţat la „Grig“, iar în următoarele două partide, ASA a trecut de FC Botoşani (1-0) şi a remizat, acasă, cu CFR Cluj, scor 0-0, în turul semifinalelor Cupei României.

Deşi nu vorbim de rezultate spectaculoase, formaţia din Târgu-Mureş a ajuns, totuşi, în play-off şi mai are o şansă în returul de la Cluj, în tentativa de a prinde finala Cupei României. În acest moment, Adrian Mutu joacă rolul antrenorului, chiar dacă, oficial, această funcţie e deţinută de Carol Fekete.

După remiza din Cupa României, fundaşul Ionuţ Balaur a comentat, la Dolce Sport, situaţia clubului, după plecarea lui Grigoraş.

Ce a spus?

„După plecarea domnului Grigoraş, jocul nostru a crescut. Nu e un antrenor dur. Doar că aşa a fost, spre ghinionul lui, n-a avut rezultate aici. Avem un joc mai elaborat de când a plecat domnul Grigoraş. Nu se vede că ducem lipsa unui antrenor“, a spus Balaur.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite