„Groparul“ lui Dinamo: Cornel Dinu a explicat cine e de vină pentru că roş-albii arată jalnic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cornel Dinu
Cornel Dinu

Criza istorică de la Dinamo a fost comentată de legendele clubului şi după eşecul dureros din optimile Cupei României.

Cel mai vehement a fost Cornel Dinu care, în dialog cu „Fanatik“, a aruncat vina pentru dezastrul actual pe umerii fostului antrenor, Dario Bonetti. Italianul de 60 de ani a fost pe bancă, în primele opt partide din acest sezon: 2 victorii, 6 înfrângeri, golaveraj: 6-17. 

Bonetti a fost demis după 0-6 cu FCSB şi se judecă acum cu Dinamo, solicitând să-şi primească contractul pe un an, în condiţiile în care avea un salariu lunar de 6.000 de euro. 

„Rednic a luat o echipă total nepregătită. În continuare, se vede umbra nefastă a total neinspiratei hotărâri de aducere a lui Bonetti, o caricatură de antrenor care mai mult a doborât decât a ridicat-o pe Dinamo. Argeşul a avut şi şansă la o fază în care apărarea lui Dinamo, una dintre cele mai slabe din istoria echipei, a gafat din nou. Nica l-a lăsat pe Latovlevici să pivoteze lângă el, să tragă la poartă, Eşanu a scos în prima fază, dar mingea a ajuns la Dumitru, scăpat de Radu. E simplu: unii jucători n-au calitate“, a spus Cornel Dinu.

Iar Dănuţ Lupu, într-o intervenţie la Pro X, a fost la fel de dur: „Dinamo nu e o echipă pregătită fizic. Îmi doresc să rezolve Rednic situaţia, dar nu e Dumnezeu. Să sperăm că va deveni Dumnezeu şi va reuşi. Dar noi vrem să facem rezultate cu jucători pe care nu i-a luat nimeni“.

Cupa României 2021-2022, optimi

Marţi

Filiaşi - Hermannstadt 2-2 (4-3 după penalty-uri)

Gaz Metan - Chindia 0-1

Dinamo - FC Argeş 1-2

Miercuri

Baia Mare - CS U Craiova 0-4

Voluntari - FCSB 3-0 la masa verde

Astăzi

Buzău - Dunărea Călăraşi 15.00

„U“ Craiova - Sepsi 18.00

Poli Timişoara - Rapid 21.00

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite