„Guralivul“ Chirilă a fost dat afară de la CSMS Iaşi. Cine vine în locul lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oficialii lui CSMS Iaşi i-au reziliat contractul antrenorului Ionuţ Chirilă din cauza rezultatelor dezastruoase pe care echipa le-a obţinut în ultimele etape cu el antrenor.

CSMS Iaşi a renunţat la colaborarea cu antrenorul Ionuţ Chirilă, anunţă dolcesport.ro. Tehnicianul a fost dat afară de conducerea moldavă, care i-a imputat rezultatele foarte slabe înregistrate în campionat (nicio victorie în cinci etape, ultimul loc în clasamentul Ligii 1, -11 la adevăr).

Înlăturarea lui Ionuţ Chirilă a fost cerută inclusiv de primarul Iaşiului, Gheorghe Nechita, principalul finanţator al formaţiei din Copou. Sub conducerea acestui tehnician, CSMS Iaşi a obţinut doar un punct în cinci meciuri. Înaintea lui Chirilă, antrenor la Iaşi a fost Marius Lăcătuş, şi el demis după cinci runde.

"Vreau demisia lui Ionuţ Chirilă. Nu are sens să mai discutăm, nu merge. I-am făcut tot ce a vrut, i-am adus jucătorii pe care i-a vrut, i-am făcut programul de antrenament pe care l-a vrut, nu putem să mergem în continuare. Din păcate, Prunea spune că Ionuţ Chirilă nu poate să renunţe pentru că avem o clauză clară prin care putem renunţa doar dacă se pierd patru meciuri consecutiv. Până acum s-au pierdut trei. Şi atunci i-am propus o cale amiabilă să încheiem contractul, să îi achităm totul la zi. Dacă îl dăm noi afară, trebuie sa îi plătim salariul pentru tot anul", a spus primarul Iaşiului, Gheorghe Nechita.

Imediat după demiterea lui Chirilă, ieşenii l-au contactat pe Liviu Ciobotariu, cu care au ajuns deja la o înţelegere pentru preluarea băncii tehnice, mai anunţă sursa citată. Ciobotariu (43 de ani) a mai pregătit pe CSMS Iaşi în stagiunea 2012-2013, iar în sezonul trecut a fost antrenorul lui FC Vaslui.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite