„Guralivul“ Ionuţ Chirilă a fost dat afară de la Concordia Chiajna

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Chiajnei, Mircea Minea, anunţa în urmă cu două săptămâni o posibilă demitere a lui Ionuţ Chirilă de la Concordia, dar această mutare a devenit oficială abia azi.

Comitetul Director al Concordiei a decis, cu unanimitate de voturi, să-i rezilieze contractul antrenorului Ionuţ Chirilă, informează site-ul oficial al formaţiei de la marginea Bucureştiului.

"Întrunit azi în şedinţă de urgenţă, Comitetul Director al CS Concordia Chiajna a luat, în unanimitate de voturi, decizia încetării colaborării cu antrenorul Ionuţ Chirilă. Astfel, antrenamentul de joi al echipei va fi condus de antrenorul secund Radu Sărdescu. CS Concordia va anunţa cât de curând numele noului tehnician" , se arată în comunicatul citat.

Primarul Mircea Minea l-a ameninţat în mai multe rânduri pe Ionuţ Chirilă cu demiterea, mai ales după înfrângerile ruşinoase suferite de Concordia în faţa Stelei. Minea a suspectat că antrenorul ar fi fost de acord ca cele două partide să fie pierdute intenţionat. 

Din cele patru partide disputate în acest an, Chiajna a obţinut doar două puncte, cu Corona Braşov şi "U" Cluj şi a pierdut lamentabil de două ori contra Stelei.

Ionuţ Chirilă este unul dintre antrenorii Ligii 1 cunoscut pentru declaraţiile sale savuroase, care, nu de puţine ori, l-au făcut să fie criticat şi denigrat. "Dacă reuşim să rămânem în primele 9-10, apoi putem să jucăm împreună trei-patru ani. Suntem în grafic, mai facem 15-20 de puncte fără probleme", spunea Chirilă după egalul scos de Chiajna cu Corona Braşov

Ionel Ganea şi Marius Şumudică sunt variantele pentru înlocuirea lui Chirilă

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite