Hagi a avut parte de un moment-surpriză înaintea meciului Rapid-Farul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO gsp.ro
FOTO gsp.ro

Gica Hagi (55 de ani) a avut parte de o surpriză plăcută pe Arena Naţională, înaintea meciului Rapid - Farul, din etapa cu numărul 3 a Ligii 1.

 Partida de pe Arena Naţională a început cu 5 minute mai târziu decât ora programată iniţial, 21:30. Oficialii Rapidului au pregătit un moment deosebit în cinstea lui Gică Hagi. Ionuţ Voicu, delegatul clubului, I-a oferit „Regelui” un coş imens cu trandafiri albi şi un tricou al Rapidului cu numărul 10. Întreaga audienţă s-a ridicat şi l-a apludat pe Hagi. Antrenorul Farului s-a înclinat în direcţia Peluzei, în semn de recunoştinţă.

"Aplauze pentru cel mai mare jucător din istoria fotbalului românesc!”, a fost mesajul crainicului, iar fanii s-au conformat imediat.

   Aplauze pentru cel mai mare jucător din istoria fotbalului românesc!”, a fost mesajul crainicului, iar fanii s-au conformat imediat. Aplauze pentru cel mai mare jucător din istoria fotbalului românesc!”, a fost mesajul crainicului, iar fanii s-au conformat imediat.

   Hagi: A fost un meci frumos, păcat că nu s-a marcat

Despre echipele româneşti din Conference League: Suferim cu toţii. Trebuie să facem un proiect naţional

Antrenorul Gheorghe Hagi a apreciat că meciul Farului cu Rapid, scor 0-0, a fost unul frumos, subliniind că este păcat că nu s-a marcat.  "A fost un meci frumos, păcat că nu s-a marcat. Le mulţumesc rapidiştilor pentru respectul arătat. Unchiul meu e rapidist, cred că s-a bucurat. Ne-au lipsit mici detalii să nu marcăm, suntem la început de drum. Avem un lot puternic, zic că suntem acoperiţi, rămâne să muncim împreună. Avem mulţi tineri, vrem să construim o echipă cu personalitate, să dictăm ritmul jocului", a afirmat Hagi la Digisport.

El a vorbit şi despre eliminarea echipelor româneşti din Conference League. "Cred că suferim cu toţii, nu ne convine la nimeni, trebuie să vedem ce putem face. Au avut şi ghinion, dar asta e realutatea, trebuie să reflectăm serios. Trebuie să se creeze un proiect naţional, la cel mai înalt nivel. Trebuie să avem echipe care formează jucători la nivel internaţional. E mult de muncă, probabil într-o zi toată lumea va reflecta şi se va face un proiect. Românul e talentat, e foarte bun, rămâne să creăm condiţii", a declarat Hagi.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite