Hagi e „rege“ doar la Ovidiu: Cifrele arată o situaţie alarmantă pentru Viitorul în ultimele două sezoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hagi

Viitorul lui Hagi a trecut de la 5-0 cu Dinamo acasă, în luna iulie, la 2-3 cu aceeaşi echipă în „Ştefan cel Mare“, în condiţiile în care, în minutul 75, „câinii“ aveau 3-0.

Viitorul e o echipă de play-off, însă datorită rezultatelor obţinute pe teren propriu, la Ovidiu. Acolo, în şapte runde, Iancu şi compania au şase victorii şi un egal. În schimb, în deplasare, echipa lui Hagi e extrem de fragilă.

Aşa se face că, în acest moment, Viitorul ocupă locul 2 în ierarhia la zi a Ligii I însă, într-un clasament alcătuit doar pe baza rezultatelor înregistrate în deplasare, Viitorul ar fi cea mai slabă din zona de play-off, cu doar 6 puncte strânse în şapte meciuri. Iar dacă ne uităm la toată Liga I, doar Hermannstadt (2 puncte), Clinceni, Dinamo (4 puncte) şi Voluntari (5 puncte) stau mai rău decât Viitorul pe terenuri străine!

Iar problema echipei lui Hagi e una cronică. În stagiunea precedentă, la finalul sezonului regulat, Viitorul a fost a doua cea mai slabă formaţie în deplasare din zona de play-off. Atunci, Viitorul a strâns doar 18 puncte în 13 deplasări. La acest capitol, doar Sepsi a stat mai prost dintre grupările care au prins play-off-ul, cu un total de 17 puncte.

S-au făcut cadouri, greşeli mari. Îi pot felicita pentru ultimele 30 de minute. Pentru celelalte, s-au făcut anumite greşeli individuale. Gheorghe Hagi antrenor Viitorul   102 zile au trecut de la singura victorie a Viitorului în deplasare în acest campionat: 1-0 cu Chindia, la Ploieşti, la 19 iulie.  

Viitorul în deplasare în Liga I

Chindia – Viitorul 0-1

Sepsi – Viitorul 2-2

Astra – Viitorul 1-1

FCSB – Viitorul 2-1

CS U Craiova – Viitorul 3-1

Clinceni – Viitorul 0-0

Dinamo – Viitorul 3-2

Bilanţ: 1 victorie, 3 remize, 3 înfrângeri

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite