Hagi „fierbe“: Belgienii au început să joace cu focul! Câte minute a fost folosit Ianis în ultimele patru meciuri la Genk

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ianis

Într-un sezon şi jumătate la Fiorentina, Ianis Hagi (20 de ani) a adunat 48 de minute în două apariţii în Serie A. Drept urmare, „Regele“ şi-a luat fiul de mână şi a plecat cu scandal din Italia.

Gheorghe Hagi i-a desfiinţat pe cei de la Fiorentina, după ce l-a răscumpărat pe Ianis şi l-a adus înapoi la Viitorul, acuzând faptul că fiul său n-a fost folosit mai des la prima echipă.

A urmat un alt sezon şi jumătate în care puştiul de 20 de ani a fost transformat de tatăl său în căpitanul Viitorului, fiind şi cel mai lăudat fotbalist de la această formaţie. Iar după un Campionat European rezervat echipelor sub 21 de ani, Hagi şi oamenii din anturajul său au umplut presa românească de ofertele cu care Ianis era asaltat. S-a vorbit ba de Dortmund, ba de Barcelona, ba de Bayern Muchen pentru ca, în final, mijlocaşul să ajungă la Genk, campioana Belgiei.

Când s-a făcut acest transfer, oarecum dezamăgitor, la ce nume au fost aruncate pe piaţă, s-a spus că Hagi şi-a trimis fiul la un club unde acesta să aibă şanse mari să joace. Şi, într-adevăr, debutul lui Ianis a fost promiţător la Genk, cu un gol al victoriei în prima etapă de campionat.

Apoi însă, treptat, Ianis a dispărut din echipă! De altfel, în ultimele patru partide disputate de Genk, Hagi aproape că a fost un om invizibil. Iată bilanţul internaţionalului român:

*17 august - Waasland-Beveren - Genk 0-4 (Ianis Hagi a fost introdus din minutul 76 şi a dat o pasă de gol).

*23 august - Genk - Anderlecht 1-0 (Ianis Hagi a fost rezervă neutilizată)

*1 septembrie - Club Brugge - Genk 1-1 (Ianis Hagi a fost rezervă neutilizată)

*13 septembrie - Charleroi - Genk 2-1 (Ianis Hagi a fost introdus în minutul 81) 

În aceste condiţii, rămâne de văzut cât va mai rezista Gheorghe Hagi, înainte de a răbufni, având în vedere că, în trecut, el i-a făcut praf pe toţi cei care l-au marginalizat pe fiul său!

CITEŞTE ŞI:

EXCLUSIV Ianis Hagi, marginalizat în Belgia: Ladislau Boloni a explicat de ce fiul „Regelui“ nu joacă la Genk

7 din 16 e locul pe care îl ocupă Genk în campionatul Belgiei după şapte runde, având 10 puncte. Lider e Standard Liege cu 12 puncte şi cu un meci mai puţin disputat.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite