Hagi, furios: L-a dat afară pe antrenorul de la Viitorul! Comunicatul clubului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La mai puţin de patru luni după ce a fost numit în funcţie, spaniolul Rubén De La Barrera (35 de ani) a fost destituit de patronul formaţiei din Ovidiu. Sâmbătă, a venit picătura care a umplut paharul răbdării fostului internaţional.

Rubén De La Barrera e genul de antrenor despre care poţi să spui că nu l-a apucat paltonul la noua echipă. Iar asta pentru că, numit în funcţie, în luna august, spaniolul s-a îmbrăcat cu palton, probabil, astăzi, în drum spre aeroport, pentru a pleca din România!

Eşecul suferit, sâmbătă, în 16-imile Cupei României, 3-0 cu Dinamo, i-a pecetluit soarta lui De la Barrera. Cu 4 victorii, 4 egaluri şi 4 eşecuri în toate competiţiile, el a lăsat Viitorul pe locul 7 din 16 în campionat, cu 16 puncte. Ce-i drept, distanţa faţă de locul 6, ultimul de play-off, ocupat acum de UTA, e de doar un punct. Chiar şi aşa, Hagi a decis îndepărtarea spaniolului, iar comunicatul oficial al celor de la Viitorul a confirmat această mutare.

Ce a anunţat clubul Viitorul?

*FC Viitorul Constanţa anunţă că a întrerupt, începând de astăzi, de comun acord, raporturile contractuale cu staff-ul tehnic al formaţiei noastre condus de tehnicianul Ruben de la Barrera.

*Pe această cale, clubul nostru le mulţumeşte acestora pentru munca depusă în perioada august - noiembrie 2020 şi le doreşte succes în proiectele lor viitoare.

*În cel mai scurt timp vă vom anunţa componenţa noii conduceri tehnice care se va ocupa de pregătirea echipei în perioada următoare.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite