Hagi îşi poate achita „datoria“ faţă de Becali: ce spune „Regele“ despre implicarea sa în lupta pentru titlu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Hagi
Gheorghe Hagi

ASA Târgu-Mureş tocmai a depăşit Steaua în clasament, însă poate reveni pe locul 2 în acest weekend, dacă un pas greşit în meciul cu Viitorul va fi coroborat cu un succes al roş-albaştrilor în eternul derby.

19 mai 2013. Steaua – Viitorul 2-5. Unul dintre cele mai dezgustătoare meciuri din Liga I din ultimii ani. 

Partida a fost urmărită din tribune de Gigi Becali şi de Gheorghe Hagi, finanţatorii celor două echipe. Iar după fiecare reuşită a oaspeţilor, latifundiarul a râs în hohote, savurând parcă rezultatul care a contribuit la salvarea Viitorului de la retrogradare.

Acum, la doi ani de la acel episod jalnic, Hagi a ajuns în situaţia de a-şi achita „datoria“ faţă de omul pe care l-a şi scos din închisoare, angajându-l la Academia sa de fotbal.

Sâmbătă, ASA Târgu-Mureş, noul lider al Ligii I, primeşte, acasă, vizita celor de la Viitorul, echipă antrenată de Hagi. Orice alt rezultat în afară de victoria gazdelor ar fi o gură de oxigen pentru Steaua care, duminică, va întâlni Dinamo.

Practic, rezultatele celor două partide pot duce la o nouă schimbare de lider în Liga I, urmând să aibă o mare influenţă asupra luptei pentru titlu.

Hagi: „Noi suntem noi“

Întrebat dacă Viitorul va juca pentru Steaua la Târgu-Mureş, Hagi s-a enervat şi a oferit un răspuns caracteristic.

„Nu mă interesează. E o întrebare şmecheră. Noi n-avem legătură cu Steaua. Noi suntem noi. Nu ştiu ce face Steaua cu Dinamo. Steaua e bine să-şi vadă de ea. Noi nu jucăm pentru cineva, noi jucăm pentru noi“, a declarat „Regele“, potrivit Digi Sport.

Hagi a insistat că elevii săi n-au fost motivaţi printr-o sumă de bani promisă de Steaua, în cazul în care Viitorul va încurca liderul.

„Nu există prime, noi nu jucăm cu prime. Nu faceţi bine când întrebaţi jucătorii. Noi jucăm pentru noi, nu există terţi, alte jocuri. E clar că mureşenii vor să câştige, noi vrem să facem o impresie buna, jucând din şase în şase zile trei meciuri şi nimic altceva. Nu există prime, nu acceptăm nimic! E meciul nostru, aşa cum au fost toate celelalte pe care le-am jucat“, a adăugat Hagi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite