Sport

articolul anterior articolul urmator

Hagi şi Popescu, „promovaţi“ printre VIP-uri: Decizie oficială anunţată de FRF

3
16 Jun 2021 16:57:07
Autor: Amir Kiarash

După trei zile de scandal, acuze şi postări lacrimogene pe Facebook, subiectul incendiar al biletelor pentru Euro 2020 a găsit o rezolvare.

România a „reuşit“ să păteze şi organizarea partidelor din cadrul Euro 2020, fiind singura ţară în care, de trei zile, se vorbeşte despre modul în care au fost repartizate locurile la primul meci găzduit din cadrul turneului final, Austria - Macedonia de Nord (3-1).
 
După toată această poveste tragicomică, în care, într-un final, am implicat şi UEFA, după cum „Adevărul“ a scris aici, astăzi, Federaţia Română de Fotbal a anunţat că, începând cu al doilea meci găzduit de „Arena Naţională“, cel de joi, în care se vor înfrunta Ucraina şi Macedonia de Nord, foştii mari jucători ai primei reprezentative vor putea urmări partida din sectorul rezervat VIP-urilor.
 
Ce a anunţat FRF printr-un comunicat oficial?
 
*Ca urmare a demersurilor întreprinse de Federaţia Română de Fotbal pe lângă UEFA s-a reuşit mărirea cotei de locuri disponibile pentru reprezentanţii României la tribuna oficială a Arenei Naţionale la meciurile EURO 2020.
 
*Astfel, va fi posibilă invitarea în tribuna oficială a mai multor personalităţi ale fotbalului din România. Acest lucru este posibil începând cu partida de mâine, dintre Ucraina şi Macedonia de Nord, coroborat şi cu faptul că solicitările celorlalţi parteneri instituţionali pentru EURO 2020 sunt mai reduse faţă de meciul de deschidere.
 
*Precizăm că organizatorul UEFA atribuie locurile în tribuna oficială cu întâietate echipelor participante şi apoi guvernului, partenerilor comerciali, oficialităţilor UEFA, oraşului gazdă şi federaţiei gazdă.
 
*În privinţa optimii de finală ce se va desfăşura pe 28 iunie, FRF a achiziţionat bilete de categoria I pentru toţi reprezentanţii membrilor afiliaţi. Aceştia formează în fapt Federaţia Română de Fotbal, iar administraţia FRF doar le-a facilitat prezenţa la un eveniment considerat de importanţă naţională şi care nu se va repeta în viitorul apropiat.
 
*Aşadar, este firească prezenţa în tribune a membrilor FRF, care vor avea cele mai bune locuri de pe stadion pe care UEFA le-a vândut în afara tribunei oficiale, în aceeaşi zonă în care s-au cumpărat bilete şi pentru foştii mari fotbalişti. De menţionat că tot în data de 28 iunie va avea loc şi Adunarea Generală a FRF.
 
 
Calendarul meciurilor găzduite de Capitală
 
Grupa C
 
*Duminică, 13 iunie
 
Austria – Macedonia de Nord 3-1
 
*Joi, 17 iunie, ora 16.00
 
Ucraina – Macedonia de Nord
 
*Luni, 21 iunie, ora 19.00
 
Ucraina – Austria
 
Optimi
 
*Luni, 28 iunie, ora 22.00
 
Locul 1 grupa F – Locul 3 din grupa A/B/C

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

Maximilian Musat
16.06.2021, 17:39:59

Pai faceti-i vipuri si pe fostii securisti,pe cei cu pensii speciale si toti cetatenii ce au averi de peste un milion de euro. Sa nu-i uitati pe parlamentarii cu mai mult de trei mandate !

+3 (3 voturi)
mitrut
16.06.2021, 20:14:37

Ar trebui sa refuze sa se coboare la nivelul unui parazit ca Stoichita sau unui securist ca Burleanu.

-1 (1 vot)
Dan Petrescu
16.06.2021, 21:09:24

Ca urmare a demersurilor întreprinse de Federaţia Română de Fotbal pe lângă UEFA s-a reuşit mărirea cotei de locuri disponibile pentru reprezentanţii României la tribuna oficială a Arenei Naţionale la meciurile EURO 2020. *Precizăm că organizatorul UEFA atribuie locurile în tribuna oficială cu întâietate echipelor participante şi apoi guvernului, partenerilor comerciali, oficialităţilor UEFA, oraşului gazdă şi federaţiei gazdă. Astia ne cred prosti ori idioti...sincer. Pai ce, ma mitocanilor ,UEFA a trimis doar doua bilete si azi ,dupa interventia FRF, au dat fara numar? Sincer ,in locul FRF, taceam dracului din gura ...cu fiecare cuvint scos ca scuza ,mai tare se acuza .

+1 (1 vot)
Modifică Setările