Hagi, regrete mari după Celtic - CFR: Ce a fost nevoit să facă la o zi după ce îl atacase pe Dan Petrescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hagi

Într-un moment total inoportun, cu o zi înainte de calificarea fantastică a CFR-ului la Glasgow, „Regele“ a avut un discurs lipsit de eleganţă la adresa fostului său coleg de echipă.

Profitând de imaginea de lui de „Rege“ al fotbalului românesc, Gheorghe Hagi îşi permite să zică orice despre oricine. Doar că nu mereu are şi dreptate şi, uneori, greşeşte chiar flagrant! Aşa cum s-a întâmplat acum, când cu 24 de ore înainte de Celtic - CFR l-a pus pe Dan Petrescu la zid, l-a ironizat, iar asta după Viitorul - Botoşani, partidă cu care „Bursucul“ n-avea nicio legătură!

„Decontul“ pentru Hagi a venit după 24 de ore, atunci când Petrescu i-a dat o lecţie despre cum te califici în Europa, în condiţiile în care, de când e la Viitorul, Hagi a înregistrat o serie de catastrofe în competiţiile UEFA.

După calificarea superbă cu Celtic, Dan Petrescu a dezvăluit la Digi Sport că a fost asaltat cu mesaje de Hagi.

Ce a povestit Dan Petrescu?

*L-am sunat pe Hagi, i-am spus că îl voi respecta toată viaţa mea, i-am pus că nu-l ajută cu nimic dacă va ataca CFR. Nu va câştiga meciuri. Hagi e cel mai mare jucător din istoria fotbalului.

*Doamne ajută să nu mai aibă nicio declaraţie legată de CFR. Am primit patru mesaje de la Hagi de felicitări, cred că i-a părut rău de ce a zis“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite