Hagi vinde tot ce are mai bun: „Regele“ a făcut loc pentru fiul său şi l-a dat şi pe cel mai bun pasator al echipei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viitorul a încheiat 2017 pe locul 6, ultimul de play-off, la egalitate de puncte cu Dinamo care e pe 7, însă Gheorghe Hagi continuă să se debaraseze de cei mai buni jucători.

După ce l-a vândut pe golgheterul Ţucudean la CFR Cluj pentru o sumă de aproximativ 500.000 de euro, acum antrenorul şi finanţatorul campioanei l-a dat şi pe brazilianul Eric pentru 100.000 de euro. 

Mijlocaşul de 32 de ani, al doilea marcator al Viitorului cu şase reuşite şi cel mai bun pasator al echipei cu cinci assist-uri în primele 22 de etape, a semnat cu Al-Markhiya. Noua echipă a lui Eric ocupă locul 11 din 12 în prima ligă din Qatar şi speră să se salveze de la retrogradare. Arabii i-au oferit sud-americanului un salariu de  250.000 de euro pentru un contract de şase luni.

Aparent, e o mutare din care a câştigat toată lumea. Eric a ajuns la un salariu mai bun, iar Hagi i-a făcut loc fiului său, Ianis, readus de la Fiorentina. Totuşi, „Regele“ a insist că nu acesta a fost motivul despărţirii de Eric: „Nu e aşa cum s-a speculat. Eric ne-a adus oferta. Ideea plecării nu ne-a aparţinut nouă“.  

Îl ţine pe Ganea pe loc

Hagi a comentat şi o posibilă plecare a lui Cristi Ganea (25 de ani), jucător care ar avea o ofertă de un milion de euro de la Athletic Bilbao. „El va rămâne cu noi până în vară, ceea ce e foarte bine pentru noi. După aceea îi va fi bine şi lui la Athletic Bilbao“, a comentat Hagi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite