Halep are America la picioare: Simona, lăudată pe site-ul turneului de la Indian Wells. „E foarte uşor să-ţi placă de ea!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep (1 WTA) e cea mai bună jucătoare a lumii la ora actuală şi, la cum joacă, cota ei de popularitate creşte de la o săptămână la alta. Calificarea ei în sferturile de la Indian Wells i-a încântat şi pe jurnaliştii locali care acoperă această competiţie.

Simona Halep a ajuns la un bilanţ uluitor în 2018: 17 victorii, 1 eşec! Nu degeaba, pornind de aici, site-ul oficial al turneului de la Indian Wells a relatat victoria româncei în faţa lui Qiang Wang (55 WTA) cu un titlu sugestiv: „Căutând perfecţiunea: numărul 1 mondial e în sferturi“.

Textul continuă astfel sub semnătura lui Melissa Isaacson:

*E foarte uşor să-ţi placă de Simona Halep. Ea ne-a împărtăşit, de-a lungul anilor, dificultăţile pe care le-a avut pentru a ajunge la cel mai înalt nivel într-un sport în care poţi să fi considerat cel mai bun din lume, dar nu suficient de bun.

*Halep a fost pe jumătate perfectă, marţi, iar asta a fost suficient împotriva chinezoaicei Qiang Wang. După un prim set nesigur, ea a zburdat pe teren, câştigând cu 7-5, 6-1, pentru a deveni prima jucătoare calificată în sferturi.

*Halep e doar una dintre cele două foste campioane la Indian Wells rămase în competiţie, alături de Caroline Wozniacki.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite