Halep, avertizată de expertul Eurosport: Bilanţul care ar trebui să-i dea de gândit Simonei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Constănţeanca de 29 de ani porneşte, în mod clar, cu prima şansă în duelul cu Amanda Anisimova (SUA, 19 ani, 29 WTA), însă lucrurile au stat la fel şi anul trecut, când americanca s-a impus în sferturi, în minimum de seturi.

Fosta jucătoare de tenis, Barbara Schett, în prezent, expert Eurosport, a analizat duelul Halep - Anisimova (vineri, nu mai devreme de ora 14.00), pentru postul care transmite turneul de la French Open. 

„Amanda se întoarce în locul în care a avut cel mai bun turneu de anul trecut. S-au întâmplat multe lucruri în viaţa ei de atunci, n-are nimic de pierdut împotriva Simonei Halep. Toată presiunea va fi asupra lui Halep, va fi interesant să vedem cum se descurcă. Din punct de vedere al tenisului, cred că Halep va fi foarte stabilă. Simona Halep are un procent bun la serviciu şi joacă cu multă profunzime. Anisimova luptă pentru a obţine ce vrea, însă condiţiile ar trebui să o favorizeze şi pe Halep. Ce meci grozav pentru o întâlnire din turul al treilea!“, a spus Schett.

Anisimova, o singură înfrângere, în faţa româncelor

An Turneu Rezultat

2019 Wimbledon 6-3, 6-3 cu Cîrstea

2019 French Open 6-2, 6-4 cu Halep

2019 French Open 7-6, 6-4 cu Begu

2019 Australian Open 7-6, 6-4 cu Niculescu

2018 San Jose 5-7, 6-2, 1-6 cu Buzărnescu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite